Welkom bij Woonboulevard!

Neem rustig de tijd om rond te kuieren, ideeën op te doen en uw toekomstige meubels echt te ervaren. U bent hier niet alleen, zoals dat hoort op een echte boulevard. Onze professionele meubel- en interieurexperten staan voor u klaar. Breng zeker uw vrienden en familie mee want bij Woonboulevard vindt iedereen z'n gading: jong en oud, klassiek en excentriek, sober en barok. Onze vier winkels bieden u elk een ruim aanbod aan zit-, woon- en slaapcomfort, en dat op één plek. Bijzonder handig.

Kom langs en ervaar het zelf. Bij Woonboulevard is iedereen thuis!

Maak kennis met de vier winkels en ontdek het aanbod!

Wij zijn dagelijks open (behalve op dinsdag) van 10u tot 12u en van 13u30 tot 18u30. Ook op zondag zijn we open van 14u tot 18u. Gesloten op feestdagen.

<b>Toonzaal Woonboulevard - De Olifant</b><br /> <b>NE - Comfort Days 2017 - De Olifant banners + FB visual (BENL)-320x200</b><br /> <b>Tempur-BANNER-AutumnSale-1920x1080px-NL</b><br /> <b>Tempur-BANNER-AutumnSale-ZeroG-270x330px-NL</b><br /> <b>Joli_Actie_NL_HR</b><br /> <b>Oostende_banners-400x400</b><br /> <b>ALC³_Banner_2017_nl1</b><br /> <b>320x200</b><br />

Toonzaalmodellen aan scherpe prijzen

Meubels aan scherpe prijzen? Het meubel van uw keuze onmiddellijk meenemen naar huis? Bij Woonboulevard kan het!

Nu twee relaxfuncties voor de prijs van één

Geniet tijdens oktober van extra voordelig zitcomfort bij aankoop van uw Natuzzi Editions zitbank.
Vraag naar de volledige voorwaarden in de winkel.

GRATIS hoofdkussen & classic dekbed bij een matras

Vind de matras die bij u past binnen onze vier collecties

Tijdelijke actie - 2e Zero G bedbodem GRATIS

Ontdek het TEMPUR Zero G slaapsysteem en wordt opgeladen wakker met meer energie om optimaal van uw dag te genieten.
Met deze verstelbare bedbodem verandert uw slaapkamer in een wereld van gepersonaliseerd comfort voor de best mogelijke nachtrust.
 

Joli - verjaardagsactie

GRATIS I PAD 32 GB Wi-Fi of Bose Revolve Soundlink black

Auping - Nu 15% voordeel op het volledige assortiment

Bij Auping vind je álles voor een gezonde nachtrust, perfect afgestemd op jouw lichaam, levensstijl en slaaptype. Profiteer nu van 15% voordeel op het volledige assortiment

Creeër zelf jouw tapijt en geniet van 10% korting

Creëer zelf uw tapijt op maat

Creëer zelf uw tapijt op maat, aangepast aan uw persoonlijke smaak en interieur.  À la Carte³ biedt u de totale vrijheid om uw persoonlijk tapijt te ontwerpen. Vijf tapijtcollecties staan te uwer beschikking.
 

 

Herfstactie van 1 tot 31 oktober

Magnitude biedt een uniek bedconcept dat je toelaat jouw hoogstpersoonlijk droombed te creëren: jij kiest de elementen en bepaalt de stoffen. Van klassiek tot design, van barok tot minimaal, van sober tot heel gewaagd.Een nieuwe woonhoek in de toonzaal

Deze week werd een nieuwe woonhoek gebouwd in de toonzaal. Benieuwd geworden? Spring dan gerust eens binnen om deze en de andere corners te bekijken! Wie weet vindt u er uw nieuwe zetel?

Wij staan reeds meer dan 70 jaar voor u klaar!

Wist je dat Woonboulevard Oostende 70 jaar geleden begon als een kleine meubelmakerij en matrassenfabriek?