Welkom bij Woonboulevard!

Neem rustig de tijd om rond te kuieren, ideeën op te doen en uw toekomstige meubels echt te ervaren. U bent hier niet alleen, zoals dat hoort op een echte boulevard. Onze professionele meubel- en interieurexperten staan voor u klaar. Breng zeker uw vrienden en familie mee want bij Woonboulevard vindt iedereen z'n gading: jong en oud, klassiek en excentriek, sober en barok. Onze vier winkels bieden u elk een ruim aanbod aan zit-, woon- en slaapcomfort, en dat op één plek. Bijzonder handig.

Kom langs en ervaar het zelf. Bij Woonboulevard is iedereen thuis!

Maak kennis met de vier winkels en ontdek het aanbod!

Wij zijn dagelijks open (behalve op dinsdag) van 10u tot 12u en van 13u30 tot 18u30. Ook op zondag zijn we open van 14u tot 18u. Gesloten op feestdagen.

<b>Toonzaal Woonboulevard - De Olifant</b><br /> <b>Tempur-BANNER-Winteractie-Artikel-270x330px-LOGO-NL_preview[1]</b><br /> <b>17157 Woonboulevard Durlet black edition_640x425px_01</b><br />

Toonzaalmodellen aan scherpe prijzen

Meubels aan scherpe prijzen? Het meubel van uw keuze onmiddellijk meenemen naar huis? Bij Woonboulevard kan het!

Nu 2de artikel 50% korting

Officieel is het nog herfst, maar omdat wij al helemaal klaar zijn voor de wintermaanden begint onze collectiewissel* al in november. Van vrijdag 3 november 2017 krijg je 50% korting op het 2de artikel.

Durlet - Actie rugkussens

Bij aankoop van het model Buenavista schenken wij u per zitmodule één rugkussen in stof. 
* actie geldig tot en met 31 december 2017Een nieuwe woonhoek in de toonzaal

Deze week werd een nieuwe woonhoek gebouwd in de toonzaal. Benieuwd geworden? Spring dan gerust eens binnen om deze en de andere corners te bekijken! Wie weet vindt u er uw nieuwe zetel?

Wij staan reeds meer dan 70 jaar voor u klaar!

Wist je dat Woonboulevard Oostende 70 jaar geleden begon als een kleine meubelmakerij en matrassenfabriek?