Interieurtips

Nood aan inspiratie of op zoek naar handige interieurtips? De woonexperten van Woonboulevard stelden enkele interessante dossiers voor u samen.

Uw ruimte optimaal gebruiken?

Heeft u thuis nog een kleine kamer over, maar weet u niet voor wat u deze kan gebruiken of hoe u deze moet inrichten? Dan kunt u deze perfect omvormen tot een kleine, bijkomende slaapkamer of een logeerkamer. Hieronder vindt u enkele tips hoe u de inkleding het best kan aanpakken.

Relaxen in stijl?

Wenst u thuis na een lange werkdag volledig tot rust te komen? Dan kan met ons aanbod aan relaxzetels! We hebben zowel klassieke als moderne modellen, bij De Olifant vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Vooraleer u op jacht gaat, zijn er aantal punten die u best in uw achterhoofd houdt.

Investeren in een slaapbank is een goed idee!

Na een gezellige avond ontzien we vaak de lange terugrit naar huis. Als gastheer of –vrouw is dus fijn om uw gasten vrijblijvend een comfortabel alternatief te kunnen aanbieden. Of heeft u een tweede verblijf maar weet u wegens plaatsgebrek geen weg met uw bed? Dan is een slaapbank de ideale oplossing voor u! Waarop moet u letten bij de aankoop van zo’n slaapbank?

Op zoek naar een kinderbed? 5 tips

Wat gaat de tijd snel! Voor u het weet moet u de wieg van uw kindje inruilen voor een groter kinderbed. De leeftijd waarop het kind de overstap maakt naar een groter bed is meestal tussen de 2 en de 3 jaar oud. U wilt ongetwijfeld ook dat uw kind in veilig in een goed bed slaapt en dat het bed lang mee gaat. Zeker voor uw tweede verblijf is dit een belangrijk aspect. Hieronder vindt u vijf handige tips zodat u zeker de juiste keuze maakt.

Investeer in uw slaap

Voldoende slaap is essentieel om uw lichaam voldoende rust te gunnen om zonder problemen de dag te trotseren.  Een comfortabel slaapsysteem is dus uiterst noodzakelijk. Maar waarop moet u letten bij de aankoop van een bedbodem en een matras? Hier vindt u alvast enkele bruikbare tips:

Haal het noorden in huis

De trend van het jaar is ongetwijfeld de Scandinavische interieurstijl. Heel wat natuurlijke materialen en een neutraal kleurenpalet gecombineerd met authentiek vakmanschap vormen de basis voor de uitstraling van dit interieur. Hieronder vindt u alvast enkele tips om Scandinavië tot bij u in de huiskamer te brengen.

Hoe vindt u de perfecte zetel?

Na een drukke werkdag gezellig in de zetel kruipen is voor velen een heugelijk moment. Om er maximaal van te genieten, is het belangrijk een zetel te kopen die voldoet aan al uw eisen. Maar hoe kiest u de perfecte zetel?

Uw woonkamer landelijk inrichten?

Een woonkamer met landelijke inrichting zorgt voor een charmante en rustgevende omgeving. Landelijk staat al lang niet meer synoniem voor buitenverblijven, boerderijen en chalets. Integendeel, meer en meer hedendaagse gebouwen worden ingericht met de landelijke stijl. Wat maakt nu dat de landelijke of cottage stijl zo'n rust uitstraalt?

Weet u ook geen blijf met uw lange kabels?

Tegenwoordig zijn al heel wat apparaten draadloos, maar toch blijven er heel wat kabels in onze huizen liggen die we op een stijlvolle manier moeten 'verstoppen'. Alhoewel, is dat verstoppen wel nodig?

Interieur inrichten = trendspotten

Het inrichten van een (nieuw) interieur is niet altijd simpel. Waar moet u de inspiratie halen? Eigenlijk is het heel eenvoudig: wanneer u oog  hebt voor de trends, daarop inspeelt en er een persoonlijke toets aan toevoegt, krijgt u ongetwijfeld een prachtig resultaat!

eerste vorige 1 2 volgende laatste