Klanten aan het woord

Wij lopen hoog op met de kwaliteit en service die we onze klanten bieden. Maar zijn zij er ook zo tevreden mee als we denken? Jazeker! Daarom krijgen zij hier het woord over hun ervaring bij Woonboulevard. Zo hoort u het ook eens van een ander.


In het kader van onze Iedereen Thuis campagne, maakten we een reclamespotje, waarbij uit de getuigenissen nogmaals blijkt dat iedereen bij Woonboulevard vindt waar hij op zoek naar is. Veel kijkplezier!

An uit Oostende

Nu we al wat ouder worden, is zelf meubels halen niet meer zo evident. Ook het monteren ervan is niets voor ons. Uren zoeken hoe het in elkaar zit en te werk gaan met honderden nageltjes tegelijkertijd, is niet meer aan ons besteed. Daar krijgen we alleen maar stress van! Gelukkig wordt bij Woonboulevard alles nog geleverd en gemonteerd zonder meerprijs. Voor ons pure luxe, geef ons maar direct deze service!

Rik uit Brugge

Doordat ik vaak last heb van mijn rug, is een comfortabele stoel of zetel niet altijd eenvoudig. In de nieuwe comfortstudio van Woonboulevard staan zeker 50 relaxen. Mijn keuze was dan ook snel gemaakt!