Nieuws

Er beweegt heel wat in de meubel- en interieursector. Woonboulevard houdt het nauwlettend in de gaten en brengt u met plezier op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes. Ook als we zelf groot nieuws de wereld insturen, bent u de eerste die het weet, op deze pagina!

Een nieuwe woonhoek in de toonzaal

Deze week werd een nieuwe woonhoek gebouwd in de toonzaal. Benieuwd geworden? Spring dan gerust eens binnen om deze en de andere corners te bekijken! Wie weet vindt u er uw nieuwe zetel?

Wij staan reeds meer dan 70 jaar voor u klaar!

Wist je dat Woonboulevard Oostende 70 jaar geleden begon als een kleine meubelmakerij en matrassenfabriek?

Henders & Hazel zet Ann in de bloemetjes

Henders & Hazel is 10 jaar geworden en daar vierde ook Woonboulevard aan mee!

Misschien is een meubel van Canyon wel iets voor u?

Bij Woonboulevard is "Iedereen thuis". Of u nu voor klassieke meubelen bent, of eerder in de moderne stijl wilt gaan; en dit in verschillende prijsklasses. Woonboulevard heeft haar aanbod nu uitgebreid met een volledig nieuw programma, Canyon genaamd, dat vele opties biedt. Misschien is dit wel waar u naar op zoek bent?

Knus in bed: het nieuwe bed van Magnitude

Het bed ‘Eden’ voert u mee naar een zorgeloos dromenland. Hier kunt u met je hoofd in de wolken lopen (lees: liggen). Uw kop niet in het zand steken, maar wel even lekker in de kussens duwen, zalig diep in het bed wegzinken, u verstoppen onder lagen en lagen textiel.

Volg Woonboulevard nu ook op Facebook

Sinds kort is ook Woonboulevard op de kar van social media gesprongen. Op onze bedrijfspagina op Facebook kunt u alle nieuwtjes, acties en interessant inspiratiemateriaal terugvinden. U like't onze pagina toch ook?

Wakker worden met een glimlach?

Slaap is essentieel voor uw gezondheid en welzijn. Een goede nachtrust bevordert het herstel van uw lichaam, verlaagt het stressniveau en verhoogt uw energie en creativiteit. Het Tempur materiaal vormt zich naar uw lichaam en zorgt hiermee voor een optimale verdeling van de druk. Dit leidt tot een betere doorbloeding. Door de optimale ondersteuning wordt een verkeerde houding voorkomen en kan het lichaam ontspannen. Dit zorgt er voor dat u minder draait en dieper slaapt. Kom langs bij Woonboulevard voor extra advies omtrent uw slaapcomfort en zorg op die manier dat u wakker kunt worden met een glimlach!

Pascale Naessens ontwikkelt een nieuwe meubellijn!

De meubellijn van Pascale Naessens bestaat uit een tafel, een mobiele apero tafel, een wandmeubel en enkele accessoires. Alle modellen hebben een ovale basisvorm en bestaan uit eik. Puur en authentiek materiaal!

Nieuwe relax afdeling

De nood aan relaxmeubelen wordt steeds groter. De tijd dat relaxen enkel voor oudere mensen was, is voorbij. Ook jongere mensen willen na een drukke werkdag tot rust komen in een relaxmeubel. Met onze nieuwe relaxafdeling willen we inspelen op deze trend.

Nieuwe campagne op Focus

In de lijn van de slogan van Woonboulevard, 'Iedereen Thuis', maakten we een reclamespotje waarin bezoekers van onze winkel aangeven waarom het zo aangenaam winkelen is bij Woonboulevard. Van jong tot oud, van klassiek tot modern, eens te meer blijkt dat iedereen bij ons zijn gading vindt!

eerste vorige 1 2 volgende laatste