Onze aanpak

Om uw verwachtingen maximaal te kunnen inlossen, werken we bij Woonboulevard met een duidelijk plan van aanpak.

 1. Kennismaking. Bij een bezoek aan onze toonzaal of onze website doet u alvast enkele inspirerende ideeën op. Onze interieurcoaches leren uw smaak en behoeften graag wat beter kennen tijdens een gesprek.
   
 2. Plan en advies. Aan de hand van uw input en het concrete plan van uw project adviseert onze interieurcoach u over bepaalde meubels, hun materialen, eigenschappen en kleuren. We helpen u graag verder.
   
 3. Offerte. We maken graag duidelijke afspraken, want die maken goede vrienden. In een gedetailleerde offerte lijsten we de meubels op die u koos. Alle kosten zijn in de totaalprijs inbegrepen. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.
   
 4. Aankoop. Proficiat! U kiest voor kwalitatieve meubels met de beste service. Na ondertekening van de bestelbon, zetten we alles op alles om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.
   
 5. Levering en plaatsing. Ons team van professionele vakmannen zorgt voor een stipte levering en een verzorgde plaatsing. Extra informatie en tips over bijvoorbeeld het onderhoud van uw meubels krijgt u er gratis bovenop.
   
 6. Service. Hebt u na de levering en plaatsing toch nog een vraag of probleem? Neem dan zeker contact met ons op. U kunt altijd rekenen op de uitstekende service van Woonboulevard!