Onze winkels

Vier winkels, één stop
Gedaan met dagenlang zoeken om voor ieder wat wils te vinden in huis. Kom naar Woonboulevard want iedereen vindt er zijn gading! Onze boulevard is 18.000 m² groot en biedt parking aan ruim 100 auto's. U doet er inspiratie op in maar liefst vier winkels.

Klik op de button van één van onze winkels en ontdek het aanbod.

 

De Olifant - 70 jaar ervaring in kwaliteitsvolle meubelen
Stevig, kwaliteitsvol en tijdloos comfort staan centraal. Wonen, eten, spelen, slapen en écht leven... u vindt de grootste keuze aan merken onder één dak. 6000 m² ingerichte kamers laten u alle stoffen, materialen en kleuren intens beleven. Ontdek hier ons aanbod.

Xooon - Betaalbaar design
Eigenzinnigheid en karakter staan centraal in het Xooon-verhaal. Ongeacht uw leeftijd wordt u er geprikkeld en geïnspireerd om het eens anders aan te pakken. De meubels zijn fris, eigentijds en kunnen tegen een stootje. Precies wat u nodig heeft! Neem hier een kijkje in ons aanbod.

Henders & Hazel - Bijzonder in wonen
Comfort, gezelligheid en kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Dat is Henders&Hazel. Leuke stoffen, tijdloze kleuren en duurzame materialen geven u jaren later nog dat intense plezier van uw aankoop. Hier vindt u alles voor een fijne thuis binnen uw budget! Benieuwd? Hier kunt u ons aanbod leren kennen.

Auping Plaza - Auping nights, better days
Vindt u het ook belangrijk om fris en uitgerust aan de dag te beginnen? Dan besteedt u best voldoende aandacht aan uw slaapcomfort. Kwalitatieve bedden, matrassen en lattenbodems maar ook nachtkastjes, bedtextiel en lampjes staan u op te wachten in onze Auping Plaza. Ontdek hier ons aanbod.