close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

ZETELBEDDEN

ZETELBEDDEN

Groot aanbod kwalitatieve zetelbedden bij Woonboulevard Oostende

Een zetel en een bed, twee meubelstukken die behoorlijk wat plaats innemen. Waarom niet kiezen voor een slimme combinatie van de twee? Bij Woonboulevard hebben we een verrassend groot assortiment slaapbanken of zetelbedden. Wij zijn verdeler van de merken Sofabed, Dienne en Franco Ferri. Blijven er regelmatig vrienden logeren op jouw kot ? Komen de kinderen of kleinkinderen in het weekend meegenieten van de zon en de zee, maar heb je geen plaats voor een extra bed in jouw appartement ? Een zetelbed is in dat geval de ideale oplossing : overdag een knusse zitbank en 's avonds een comfortabel bed. Bij Woonboulevard vind je slaapbanken in diverse prijscategorieën : modellen voor sporadisch gebruik en volwaardige bedden voor frequent gebruik.

Een zeer uitgebreide collectie zetelbedden bij Woonboulevard

Bij Woonboulevard Oostende willen we met ons ruim aanbod een antwoord bieden op de soms heel uiteenlopende noden en verlangens van onze klanten. Een bedbank is ontzettend handig voor kleine ruimtes, maar ook voor grotere ruimtes zijn er praktische oplossingen, zoals bijvoorbeeld de modulaire slaapbank Dean van Sofabed. Stel zelf de gewenste opstelling samen met de beschikbare elementen. Een compacte éénzit, een tweezit met longchair of een grote hoekopstelling : aan jou de keuze !

Een zetelbed kopen ? Waar moet je op letten ?

  • Functionaliteit . Een zetelbed moet in de eerste plaats gebruiksvriendelijk en dus eenvoudig te bedienen en om te vormen zijn.
  • Daarnaast vragen we jou om even stil te staan bij het gebruik ervan. Zal het zetelbed hoofdzakelijk dienst doen als zetel of als bed ? Hoe vaak plan je erin te slapen ? Wat zijn jouw eisen/verwachtingen qua comfort ? Ben je van plan om jouw appartement aan zee te verhuren ?
  • De afmetingen van de matras en van het zetelbed zelf. Hoeveel vrije ruimte heb je ? Ben je op zoek naar een éénpersoons- of een tweepersoonsslaapbank ?
  • Look & feel . Hoe zorgen we voor een perfecte match met de rest van jouw interieur ? Wat is jouw stijl ? Hou je van design, landelijke stijl, klassiek of retro ? De uitvoering (stof of leder) en de kleur bepaal je zelf. Kies je voor een zetelbed van Franco Ferri Italia in kwaliteitsleder en met verstelbare hoofdsteunen, dan durven we wedden dat niemand ooit zal vermoeden dat er een 'slaapbank' in jouw woonkamer staat !
  • Weinig plaats ? Kies voor een handig zetelbed met extra opbergruimte. Sommige slaapbanken beschikken over extra opbergruimte. Kussens en dekens berg je op onder de longchair of in de poef. Opgeruimd staat netjes !

Een goede nachtrust dankzij een kwalitatieve matras

Met een zetelbed hoef je zeker niet in te boeten op comfort. De slaapbanken van Sofabed bijvoorbeeld hebben een volwaardige matras van Belgische makelij en bieden het comfort van een normaal bed. Je slaapt dus niet op de zitkussens van de sofa of op een dun schuimmatrasje. Een ander groot voordeel is dat je de zitkussens niet hoeft te verwijderen. Als je aan de lus trekt om het zetelbed te openen, komt de matras tevoorschijn en verdwijnen de zitkussens onder het bed. Zo blijft alles netjes op orde en kan je in een paar seconden wisselen tussen zitten en slapen. Dankzij het optioneel trolleysysteem kan je het zetelbed bovendien moeiteloos verplaatsen. In onze vernieuwde showroom kan je tal van zetelbedden uittesten. Zo ervaar je meteen hoe gebruiksvriendelijk en comfortabel onze slaapbanken zijn.

Zetelbedden in alle mogelijke formaten

Wat de afmetingen van de matras betreft, kan je per model meestal kiezen tussen een éénpersoonsmatras van 70 of 80 cm of een tweepersoonsmatras van 140 cm, 160 cm of zelfs 180 cm. De totale breedte van het zetelbed zal verder hoofdzakelijk afhangen van de breedte van de armleuningen. Het compacte zetelbed Sax van het Italiaanse merk Dienne heeft geen armleuningen en neemt bijgevolg bijzonder weinig plaats in.

De troeven van onze moderne zetelbedden op een rijtje :

  1. Dubbel gebruik, dubbel plezier ! Een zetelbed biedt overdag ruimte voor ontspanning : heerlijk onderuit zakken, een boek lezen of een film kijken. In de avond transformeer je de zetel in een handomdraai tot een bed.
  2. Kostenbesparend én ruimtebesparend. Een comfortabel en kwalitatief zetelbed is een prima investering. Je koopt twee meubels voor de prijs van één : een sofa en een bed. Dat is kostenbesparend én tegelijk ruimtebesparend.
  3. Kwaliteit voor een eerlijke prijs. Bij Woonboulevard kiezen we voor duurzame en kwalitatieve materialen waar jij lang van kan genieten.
  4. Slaapcomfort en design staan bij ons altijd centraal. Daarom verkopen we enkel gebruiksvriendelijke zetelbedden met een degelijke matras en een toffe uitstraling.