close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

DESIGN IN DE KIJKER

Met de lente voor de deur willen we jullie bij Woonboulevard Oostende warm maken voor onze inspirerende collectie design meubelen. Maak het thuis gezellig met frisse lentekleuren, sfeervolle accenten en pure vormen ! Kom inspiratie opdoen in onze showroom aan de kust.

De wereld om ons heen is chaotisch en intens. We proberen de hoeveelheid prikkels te doseren en grenzen te stellen. De trend om te onthaasten en om onze woning te ontdoen van allerhande prullaria en tierlantijntjes is reeds jaren geleden ingezet. We zijn met z'n allen op zoek naar eenvoud en rust, maar evenzeer naar schoonheid. Zoals de geliefde Engelse dichter John Keats 200 jaar geleden reeds stelde : “A thing of beauty is a joy forever”.

Design meubelen met een ziel

We willen geen banaal interieur, geen minimalisme zonder ziel, geen kille, functionele omgeving. We zoeken waardevolle ontwerpen die ons emotioneel beroeren. Als we een ruimte binnen stappen met mooie en pure ontwerpen, aangename texturen en een harmonieus samenspel van kleuren en licht, wordt het stil. Geen ongemakkelijke of geladen stilte, maar een behaaglijke stilte, sereniteit.

Tijdloos design

Bij Woonboulevard Oostende gaan we op zoek naar schoonheid en pure vormen, design met een ziel, weg van massaproductie en plat consumentisme. Steeds meer kopen en verbruiken, vergt een hoge tol van onze aarde. We consumeren onszelf kapot. Dat we de ongebreidelde consumptie een halt moeten toeroepen is ondertussen duidelijk. Daarom kiezen wij bij Woonboulevard Oostende voor kwaliteit en duurzaamheid, voor tijdloze designmeubelen, zoals de Pallone, hét icoon van Leolux, na 30 jaar nog steeds even vernieuwend en succesvol. Want in zekere zin is ook schoonheid functioneel. Schoonheid maakt emoties bij ons los en dwingt respect af. Voor mooie dingen dragen we zorg, een leven lang.

Design interieur Oostende : onze topmerken

Wij nodigen je graag uit in onze ruime showroom in Oostende waar we je met trots ons uitgebreid assortiment design meubelen voorstellen van onze topmerken Jori, Leolux, Durlet, Olta, Mobitec, Joli, Muundo, Calligaris, Sovet, Bonaldo, Franco Ferri, Natuzzi en Dan-Form.

Interieuradvies op maat 

Onze ervaren interieurspecialisten staan te popelen om je wegwijs te maken in onze design afdeling. Ze staan jou bij met deskundig advies en helpen jou om de juiste keuzes te maken. 

Meer weten over onze design meubelen ?

https://www.woon-boulevard.be/nl/merken/calligaris/

https://www.woon-boulevard.be/nl/merken/dan-form/

https://www.woon-boulevard.be/nl/merken/durlet/

https://www.woon-boulevard.be/nl/merken/franco-ferri/

https://www.woon-boulevard.be/nl/merken/joli/

https://www.woon-boulevard.be/nl/merken/jori/

https://www.woon-boulevard.be/nl/merken/leolux/

https://www.woon-boulevard.be/nl/merken/mobitec/

https://www.woon-boulevard.be/nl/merken/muundo/

https://www.woon-boulevard.be/nl/merken/natuzzi/

https://www.woon-boulevard.be/nl/merken/olta/