close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

EEN WOLK VAN EEN BANK

Deze 3-zits bank BELLAGIO van XOOON is met recht een wolk van een bank te noemen en is ontzettend geliefd vanwege zijn zachte, organische vormen. Door de bolling van de rug- en zitkussens heeft deze originele sofa een zacht maar stevig zitcomfort. Kies zelf je kleur en bekleding en geniet van het zitcomfort met supreme foam. Bellagio is leverbaar in vele stoffen en kleuren.

De bank is volledig rondom gecapitonneerd: een techniek waarbij het bekledingsmateriaal op een vaste ondergrond wordt geknoopt. Hierdoor ontstaan de ruitvormige kussentjes die de Bellagio zijn unieke luchtige karakter geven. In combinatie met de doorgetrokken stiknaden, oogt de Bellagio als een groot, luxe kussen waar je volledig in kunt wegzakken. Door de bolling van de rug- en zitkussens heeft deze designsofa een zacht maar stevig zitcomfort.

De Bellagio is bekleed met de bouclé stof Avicci : een variant die gemaakt is van 100% gerecycled materiaal. Hierdoor is deze stof niet alleen erg mooi, maar ook duurzaam.

Wil je de Bellagio graag eens in het echt bekijken en uitproberen ? Snel naar Woonboulevard, de mooiste woonwinkel aan de kust.