close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

JORI - TIJDLOZE KLASSE

JORI’s fauteuil LAGOM - German Design Award winnaar in 2019 - is een blijver in de wereld van interieur en design. De vormgeving en het comfort van dit model zijn moeilijk te evenaren. 

LAGOM staat voor het Zweedse ‘bijna perfect’ of ‘in de juiste verhouding’ en treft hiermee de essentie van het ontwerp van Hugo de Ruiter. De golvende lijnen van de zitting en de sierlijk gekromde vlakken van de armleggers zijn perfect in verhouding. Met zijn ontwerp beoogde de designer de vloeiende beweging van een golf weer te geven, net voordat deze zich omkrult en in zee stort. Een mooie gedachte om mee te nemen tijdens jouw zoektocht naar een design fauteuil voor jouw appartement aan zee.

“Meubelen beschouw ik als een derde huid”, aldus designer Hugo de Ruiter.  Zijn inspiratie haalt hij uit natuur, kunst, architectuur, technologie maar vooral uit het leven zelf. Zijn meubelen worden stuk voor stuk met oog voor kwaliteit gemaakt. Met meer dan 10 jaar ervaring in zijn eigen designstudio en 20 jaar ervaring als designer onderschrijft hij duurzame productiemethoden.

De fauteuil LAGOM van JORI combineert sublieme materialen zoals massieve notelaar met exclusieve stoffen tot een uitzonderlijke visuele schoonheid. Het LAGOM model brengt op een subtiele manier het uniek vakmanschap van JORI en de visie van de ontwerper samen. Vormgeving, materiaal en optimaal zitcomfort zijn perfect met elkaar verweven.

De fauteuil is bijzonder licht en vrij compact en laat zich hierdoor vlot combineren op verscheidene plaatsen in het interieur. Wij kunnen ons geen beter model voorstellen om jouw appartement aan de kust te vervolmaken.