close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

SOPHISTICATED

Waar alle accenten en woonaccessoires voorheen stijlvol koper waren, wordt nu gekozen voor stoer messing. Deze metaalsoort past perfect in het huidige interieurbeeld waarbij natuurlijke materialen zoals hout, steen, leem en kurk de hoofdrollen wegkapen. Zij die kiezen voor strak Scandinavisch of gezellig retro zullen deze warme accenten omarmen. Messing wordt verwerkt in stoere hanglampen, bijzettafels of kleinere accessoires zoals vazen en wandklokken. De matte finish geeft je interieur een warme uitstraling.

Ook gouden accenten zijn hip. Overdrijf niet, maar durf wel. Als je het op een goede manier in je interieur verwerkt, hoef je absoluut niet bang te zijn dat het kitscherig overkomt. Goud zorgt voor een bijzondere toets en accentueert uw meubelstukken. Denk maar aan sfeervolle verlichtingsarmaturen, karakteristieke spiegels en originele sierkussens. Goud past zowel in een warm interieur, met ronde vormen en volle kleuren, als in industriële en minimalistische woonkamers.

Kortom, messing en goud staan voor sophisticated glamour. Mooie kleuren die het bijzonder goed doen in combinatie met messing en goud zijn wit, grijs, zwart, okergeel, warm rood, aubergine, poederroze, mint, blauw en donker groen.

Foto (links) : Crest bergkast Yumè in pearl gold