close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

EEN ZETEL EN EEN BED NODIG? OF EEN SLIMME COMBINATIE VAN DE TWEE?

Een zetel en een bed, twee meubelstukken die behoorlijk wat plaats innemen. Waarom niet kiezen voor een slimme combinatie van de twee ? In onze showroom in Oostende hebben we een verrassend groot assortiment kwalitatieve zetelbedden of slaapbanken. Wij zijn verdeler van de merken Sofabed, Dienne en Franco Ferri.

Geen plaats voor een extra bed ? 

Blijven er regelmatig vrienden logeren op jouw kot ? Komen de kinderen of kleinkinderen in het weekend meegenieten van de zon en de zee, maar heb je geen plaats voor een extra bed in jouw appartement aan de kust ? Een zetelbed is in dat geval de ideale oplossing : overdag een mooie sofa en 's avonds een comfortabel bed. Bij Woonboulevard Oostende vind je zetelbedden in diverse prijscategorieën : modellen voor sporadisch gebruik en volwaardige bedden voor frequent gebruik.

Een bedbank is ontzettend handig voor kleine ruimtes, maar ook voor grotere ruimtes zijn er praktische oplossingen, zoals bijvoorbeeld de modulaire slaapbank Dean van Sofabed. Stel zelf de gewenste opstelling samen met de beschikbare elementen. Een compacte éénzit, een tweezit met longchair of een grote hoekopstelling. Aan jou de keuze !

Een zeer uitgebreide collectie zetelbedden bij Woonboulevard

Bij Woonboulevard Oostende willen we met ons ruim aanbod een antwoord bieden op de soms heel uiteenlopende noden en verlangens van onze klanten. Een zetelbed moet in de eerste plaats functioneel en dus eenvoudig te bedienen en om te vormen zijn. Daarnaast vragen we jou om even stil te staan bij het gebruik ervan. Zal het zetelbed hoofdzakelijk dienst doen als zetel of als bed ? Hoe vaak plan je erin te slapen ? Ben je op zoek naar een éénpersoons- of een tweepersoonsslaapbank ? Hoe zorgen we voor een perfecte match met de rest van jouw interieur ? Wat is jouw stijl ? Hou je van design, landelijke stijl, klassiek of retro ? In onze vernieuwde showroom kan je tal van zetelbedden uittesten. Zo ervaar je meteen hoe gebruiksvriendelijk onze slaapbanken zijn.

De uitvoering (stof of leder) en de kleur bepaal je zelf. Kies je voor een zetelbed van Franco Ferri Italia in kwaliteitsleder en met verstelbare hoofdsteunen, dan durven we wedden dat niemand ooit zal vermoeden dat er een 'slaapbank' in jouw woonkamer staat ! 

Handige zetelbedden met extra opbergruimte

Sommige slaapbanken beschikken over extra opbergruimte. Kussens en dekens berg je op in de armleuningen of onder de longchair. Opgeruimd staat netjes !

Een goede nachtrust dankzij een kwalitatieve matras

Met een zetelbed hoef je zeker niet in te boeten op comfort. De slaapbanken van Sofabed bijvoorbeeld hebben een volwaardige matras van Belgische makelij en bieden het comfort van een normaal bed. Je slaapt dus niet op de zitkussens van de sofa of op een dun schuimmatrasje. Een ander groot voordeel is dat je de zitkussens niet hoeft te verwijderen. Als je aan de lus trekt om het zetelbed te openen, komt de matras tevoorschijn en verdwijnen de zitkussens onder het bed. Zo blijft alles netjes op orde en kan je in een paar seconden wisselen tussen zitten en slapen. Dankzij het optioneel trolleysysteem kan je het zetelbed bovendien moeiteloos verplaatsen.

Zetelbedden in alle mogelijke formaten

Wat de afmetingen van de matras betreft, kan je per model meestal kiezen tussen een éénpersoonsmatras van 80 cm of een tweepersoonsmatras van 140 cm, 160 cm of zelfs 180 cm. De totale breedte van het zetelbed zal verder hoofdzakelijk afhangen van de breedte van de armleuningen. Het compacte zetelbed Sax van het Italiaanse merk Dienne heeft geen armleuningen en neemt bijgevolg bijzonder weinig plaats in. 

De troeven van onze zetelbedden op een rijtje

Een comfortabel en kwalitatief zetelbed is een prima investering. Je koopt twee meubels voor de prijs van één : een sofa en een bed. Dat is kostenbesparend én tegelijk ruimtebesparend. Bij Woonboulevard kiezen we voor duurzame en kwalitatieve materialen waar jij lang van kan genieten. Slaapcomfort en design staan bij ons altijd centraal. Daarom verkopen we enkel gebruiksvriendelijke zetelbedden met een degelijke matras en een toffe uitstraling.  

Onderstaande filmpjes tonen hoe eenvoudig je jouw zetel omvormt tot een volwaardig bed. Wil je het graag zelf uitproberen ? Je kan beide zetelbedden van Sofabed (Ristretto en Elegance) uittesten in onze showroom.