close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

CURVY IS BEAUTIFUL !

Afgeronde, organische vormen hebben een kalmerend effect. Ze creëren een sfeer van geborgenheid en zachtheid. Ronde vormen doorbreken de vaak strakke en rechte lijnen in ons huis. Voorheen zagen we veel zitbanken met rechte hoeken, maar de laatste jaren kwam er een sterke tegenbeweging op gang. Een sofa met een organische vorm is een statement piece.

Vaarwel saaie bank, hallo eyecatcher !

Ronde vormen zien we tegenwoordig overal opduiken : ronde tafels zijn opnieuw gegeerd, dressoirs met afgeronde vormen doen hun intrede in onze huiskamers en zelfs in de slaapkamer zien we de opkomst van ronde vormen. Voor wie zich helemaal wil overgeven aan deze nieuwe trend bestaat er een ruim aanbod aan sfeervolle accessoires : ronde spiegels, ronde tapijten, ronde bijzettafeltjes, ronde poefs, ronde sierkussens, ronde vazen, ... Keuze in overvloed !

Hoe kan je stijlvol ronde vormen integreren in jouw interieur ?

Probeer eens een rond vloerkleed met een rechthoekige bank te combineren. Zo wordt er een mooi contrast in de ruimte gecreëerd. Ronde vormen hebben een futuristisch uitstraling en geven je huis sowieso een unieke look. Ronde vormen zijn perfect als finishing touch in een modern appartement of minimalistisch interieur. Een ronde eettafel oogt niet alleen mooi, hij maakt jouw tafelmomenten ook écht gezellig, want zo kan je makkelijker met iedereen praten tijdens het eten. Zeker doen !

Foto (links) : Calligaris dressoir Lake

Foto 2 : Calligaris dressoir Lake (detail kastdeur)

Foto 3 : Calligaris ronde designtafel Vortex

Foto 4 : JORI Tigra open base in combinatie met een rond vloerkleed

Foto 5 : ronde tafel JOLI (indoor én outdoor designmeubelen)