close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

JOUW EIGEN STEK AAN ZEE

Genieten van dat zomerse strandgevoel in je eigen appartement aan zee? In het weekend wil je jouw batterijen opladen, lange strandwandelingen maken, even het drukke stadsleven ontvluchten. Dan wil je natuurlijk ook je interieur helemaal in thema hebben. Een appartement aan de kust inrichten is een plezier ! Bij Woonboulevard genieten onze interieuradviseurs van een stevige uitdaging.

Grote ramen laten heel veel natuurlijk licht binnen en zijn een ware zegen voor jouw appartement aan zee. Zit je aan de zeedijk, dan krijg je ook nog eens een prachtig uitzicht cadeau om eindeloos van te genieten. Hoe meer licht er binnen valt, hoe groter je appartement lijkt. Het licht kruipt tot in de kleinste hoekjes en zorgt voor een gevoel van openheid en ruimte.

Kleuradvies

Door natuurlijke en rustgevende kleuren te kiezen voor je muren, vloeren en meubels, krijg je nooit een beklemmend gevoel, zelfs niet op grijze of donkere dagen, want die hebben we helaas ook wel eens aan onze kust. Ga dus voor wit, beige of pastelkleuren. Ook blauwtinten passen perfect in een appartement aan de kust en doen meteen denken aan de zee en aan eindeloze horizonten.

Meubels in lichte houtkleuren zijn een absolute troef. Karakter, sfeer en behaaglijkheid gegarandeerd! 

  • Foto 1-2-3 : HÜLSTA - Duits design (collecties AUNIS en TETRIM)
  • Foto 4 : Vincent Sheppard
  • Foto 5 en 6 : JORI loungezetel PRELUDE en zitbank SHIVA
  • Foto 7 : H&H zitbank ZEMBLA in cognac kleur