close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

EEN ZELDZAME PAREL : TAFEL BLOSSOM VAN HET BELGISCHE MOBITEC

De trendy BLOSSOM tafel van MOBITEC heeft een bijzonder stijlvol en slank design en een Scandinavische look. Met z'n afgeronde hoeken en z'n blad van massief hout of mozaïektriplex creëert Blossom een instant warme sfeer in elke ruimte. De esthetiek is weldoordacht, evenals de praktische functie van de tafel. Er is al een Blossom tafel van 115 x 140 cm (indien wenselijk verlengbaar tot 180 cm), ideaal dus voor jouw appartement aan de kust.

Wie over gotere ruimtes beschikt en veel gasten wil uitnodigen, mag zich evenzeer laten verleiden door de nieuwe Blossom van Mobitec. Deze tafel is namelijk ook verkrijgbaar in grote afmetingen. De grote troef van dit model is het innovatieve Mobitec-onderstel. Het centrale onderstel biedt maximale beenruimte. De stevige poten staan in het midden van de tafel, zodat meer mensen bij elkaar kunnen zitten zonder elkaar te hinderen.

Stabiel en robuust, maar tegelijk o zo elegant. Een unieke tafel die lang in je woonkamer zal staan zonder aan charme in te boeten. Een bijkomend pluspunt : sommige modellen hebben een verlengblad, voorzien van een opberghoes, vervaardigd uit restjes stof van eerdere collecties. Groen denken is steeds meer in opmars in de meubelsector en dat kunnen we uiteraard alleen maar toejuichen.

4 goede redenen om deze prachtige tafel van Mobitec te kiezen voor jouw tweede verblijf aan zee : uniek design, warme uitstraling, innovatieve centrale poot met optimale beenruimte, tal van mogelijke afmetingen (van 140 tot 340 cm).