close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

GERMAN DESIGN AWARD 2023 - SPECIAL MENTION

De CENTRAL collectie van JOLI, ontworpen door Mathias De Ferm, heeft een German Design Award 2023 - Special Mention gewonnen !

We zijn trots dat Joli opnieuw in de prijzen valt. Ditmaal wonnen ze met hun nieuwste collectie CENTRAL de German Design Award - Special Mention. Deze collectie is ontworpen door Mathias De Ferm. 

Mathias is een product- en meubelontwerper uit Antwerpen. Hij werkt samen met gerenommeerde internationale merken. Zijn werk wordt gekenmerkt door een sterk geloof in de sociale relevantie van design. Zo beperkt een eettafel zich niet louter tot zijn praktische kwaliteiten. De eetkamertafel vormt immers het sociale middelpunt van je woning. Het is dé plek bij uitstek waar mensen samenkomen om te eten, te drinken en met elkaar te praten. Dit idee leidde tot een serene, doch hartelijke esthetiek en het gebruik van duurzame materialen.

De collectie Central bestaat uit twee kleinere varianten, rond en ovaal, maar kent sinds kort ook twee grote eetkamertafels : ovaal en faux elyps. Net als de andere tafels van Joli, kan je de Central zowel indoor als outdoor gebruiken.

De centrale tafelpoot zorgt voor een maximale bewegingsvrijheid onder de tafel. Bovendien versterkt de elegante zuil het organische totaalbeeld, prachtig gecombineerd met een even praktisch als stijlvol keramisch tafelblad. Om het plaatje compleet te maken zijn er bijpassende stoelen die eveneens een centrale voet hebben.

Joli is een Belgisch kwaliteitsmerk voor tafels, stoelen en kasten op maat. Eén voor één met de hand gemaakt. Hun producten zijn 100% Belgisch qua kwaliteit en design. Joli werkt uitsluitend met designers uit eigen land en is steeds op zoek naar verbeteringen om de collectie verder te perfectioneren en uit te breiden.

Meer weten over de unieke design meubelen van Joli ? Kom dan zeker een kijkje nemen in onze showroom in Oostende. Wij zijn expert dealer van Joli en onze interieurspecialisten staan voor jou klaar met deskundig interieuradvies.