close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

DE LEVENSDUUR VAN JE ZITBANK VERLENGEN ? HET KAN !

Je nieuwe zitbank optimaal beschermen tegen vlekken ? Het kan ! Met Protexx bespaar je jezelf een hoop ellende en kunnen jij en je gezin onbezorgd genieten van jullie droomzetel.

Als er één meubel is dat we zeer frequent gebruiken en niet kunnen wegdenken uit ons dagelijks leven, dan is het onze zetel wel. Een boek lezen, vrienden ontvangen, onze favoriete series bekijken… Met een snackje en een glaasje erbij wordt het net iets gezelliger… tot we een dipje of een glas wijn morsen op onze mooie zetel. Een vlek is helaas snel gemaakt, maar vaak moeilijk te verwijderen.

Protexx is dé oplossing voor alle zitmeubelen gestoffeerd met leder, meubelstof of leatherlook. Doeltreffende bescherming tegen snel indringen van vuil en vloeistof, gecombineerd met een professionele ondersteuning op het moment dat het even niet lukt om een vlek zelf te verwijderen. Wie wil dat niet? Bekwame servicemedewerkers komen aan huis en verwijderen de vlek zonder verdere kosten.

Met Protexx wordt je nieuwe zetel van een beschermlaag voorzien die vuil en vloeistoffen zal afstoten, en dat met een garantie van 3 jaar ! Protexx is een absolute must voor stoffen salons en relaxen, maar ook bij leder raden we de behandeling sterk aan. 

De Protexx garantie omvat heel wat verschillende vlekken. Heb je huisdieren of kinderen, ideaal ! Maar ook voor wie geen vlekkenkampioenen in huis heeft, geeft het zekerheid en gemoedsrust.

Welke vlekken vallen binnen de garantie ?

-         - Alle vlekken ontstaan door eten of drank (koffie, thee, rode wijn, bier, frisdrank,…)

-          - Alle vlekken ontstaan door uitscheidingen van mens en zoogdier (huidvetten, braaksel, speeksel, ontlasting, bloed, …)

Voor een Protexx vlekkengarantie bij Woonboulevard betaal je 125 euro à 140 euro.