close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

DESIGNTAFELS VAN SOVET

De originele vierkante designtafel Arkos met afgeronde hoeken en een elegant onderstel is een ware streling voor het oog. Het Italiaanse merk SOVET bewijst met deze tafel opnieuw dat ze heel veel talent in huis hebben ! Het blad is verkrijgbaar in verschillende maten, materialen en afwerkingen.

Ook de gekende Flûte eettafel van Sovet is een knap staaltje Italiaans design. Deze elegante en lichte ellipsvormige designtafel wisselt van persoonlijkheid naargelang de gekozen materiaal- en kleurencombinaties. De centrale poot is verkrijgbaar in chroom of gelakt metaal. De speelse Flûte Girevole draaistoelen maken het geheel compleet ! Een streling voor het oog als je houdt van design met vloeiende, gebogen vormen.

De designer van de majestueuze Deod tafel van Sovet vond zijn inspiratie voor de poten in de prachtig gesculpteerde vormen van de Italiaanse Dolomieten. De mogelijkheden zijn divers : Deod round, Deod two bases, Grandeod. In onze showroom prijkt de Deod two bases met een prachtig keramisch blad. Deze parel wordt ongetwijfeld dé eyecather van jouw nieuw interieur.

Kom inspiratie opdoen bij Woonboulevard Oostende. In onze designafdeling vindt u alle grote namen : Jori, Durlet, Leolux, Joli, Hülsta, Olta, Calligaris, Sovet, Natuzzi, ...