close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

Calligaris : 100 jaar Italiaanse passie

Duurzaam, functioneel en verrassend elegant

Calligaris maakt betaalbaar topdesign en is een begrip in de meubelwereld. Dit Italiaanse bedrijf bestaat al sinds 1923 en wist zich te positioneren als een wereldwijde producent met een ijzersterke reputatie. De meubelen van Calligaris herken je aan de strakke look en het rijke kleurenpalet. Meubelen van Calligaris zijn ontworpen voor dagelijks gebruik en voldoen perfect aan onze hedendaagse levensbehoeften : ze zijn duurzaam, functioneel én een streling voor het oog.

De meubelen worden gemaakt met de passie waar Italianen zo bekend om zijn. Elegante vormen, innovatieve ontwerpen en een perfecte afwerking. Bij Calligaris doet men geen concessies op het vlak van kwaliteit. Er wordt met grote toewijding gewerkt. Een fabrikant voor en door mensen, waarbij jouw comfort centraal staat.

Zelfs na 100 jaar ervaring in de meubelindustrie blijft Calligaris experimenteren met verschillende stoffen en materialen om tot een subliem resultaat te komen. Want evolueren en veranderen houdt Calligaris jong en dynamisch. Zo krijg je tafels, stoelen en kasten van superieure kwaliteit waar jij jarenlang plezier aan beleeft.