close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

Franco Ferri : Italiaans comfort

Franco Ferri Italia stelt een uitgebreide collectie zitmeubelen voor aan een eerlijke prijs.

Waarom kiezen voor Franco Ferri ? Voor de stijlvolle uitstraling, de perfecte afwerking en het zalig zitcomfort !

Franco Ferri : een mooi familieverhaal

Met meer dan 50 jaar ervaring staan ze bekend om hun uitstekende kwaliteit. Een verhaal van passie, meesterschap en design dat begint in 1956 met Rocco Ferri senior en tot op de dag van vandaag voortduurt met Franco Ferri en zijn zonen, nu al de derde generatie.

Een innovatief bedrijf boordevol dynamiek

Het bedrijf richt zich zowel op industriële modernisering, als op internationalisering en het veroveren van nieuwe markten. Franco Ferri Italia is een merk dat altijd in staat is geweest om te anticiperen op de veranderingen in smaak en woonstijl. Franco Ferri creëert eigentijdse ontwerpen met aandacht voor detail en afwerking en streeft daarbij naar functionaliteit, maximaal comfort en tijdloze schoonheid.

Italiaans vakmanschap waarbij comfort en kwaliteit voorop staan

Ondanks de nieuwe en opwindende doelen die het merk voor ogen heeft, is Franco Ferri altijd trouw gebleven aan zijn filosofie : traditie en technische vakkundigheid combineren met nieuwe technologieën en materialen, om adequaat te kunnen reageren op de eisen van een samenleving in beweging. De uitdaging om hedendaags design te brengen met een herkenbare identiteit, zonder de eigen afkomst te verloochenen, dat is de opzet van dit familiebedrijf. Dat is hoe Franco Ferri Italia in de loop der jaren synoniem is geworden met Italiaans vakmanschap en knowhow, waarbij comfort en kwaliteit voorop staan.

Italiaanse flair, de fijnste ledersoorten en een uitzonderlijke aandacht voor details, dat is Franco Ferri ! Bij Woonboulevard zijn we trots op deze salons van superieure kwaliteit, waar jij vele jaren plezier aan zal beleven.

Franco Ferri verkent nieuwe horizonten en verrast de meubelwereld met inspirerende designsofa's !

Franco Ferri slaagt er wonderwel in om naast hun comfortcollectie ook een prachtige en gedurfde designcollectie te brengen. Woonboulevard staat volledig achter deze unieke collectie zitmeubelen. De nieuwste modellen zijn sinds kort te bewonderen in onze showroom in Oostende. Op deze pagina krijg je alvast een voorsmaakje dankzij een paar uitnodigende foto’s. Vergeet zeker niet om ook de brochures in bijlage te bekijken. Ze staan boordevol informatie en inspiratie !