close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

WOONBELEVING

Beleving, authenticiteit en personalisatie van de leefruimte staan centraal. We gaan met z’n allen voor een ietwat rauwe touch met veel warme, natuurlijke elementen en grove materialen. We geven ons interieur een stoere look dankzij onbewerkte houtsoorten met zichtbare houtnerven en ruwe stenen. Sommigen voegen hier en daar een aantal industriële elementen toe. In combinatie met warme, volle kleuren krijg je zo een heel sfeervolle omgeving.

Foto (links) : JORI zitmeubelen

Overige foto's : Henders & Hazel

Kom inspiratie opdoen bij Henders & Hazel en ontdek wat een natuurlijke woonstijl met jouw interieur kan doen. Het design van de collectie Pavie Natural kenmerkt zich door het gebruik van opvallende, massieve latjes en zwart metalen details. Dit geeft de kasten een krachtig en statig karakter, dat mooi contrasteert met de warme uitstraling van het frisse, lichte hout. Door de ingebouwde ledverlichting wordt dit contrast extra benadrukt. Het resultaat is een modern, sfeervol en behaaglijk interieur.

De lichte houttint van Pavie Natural geeft een rustgevende look aan jouw interieur. Je kan deze meubelen prima combineren met ingetogen aardetinten, veel licht en groene planten om je eigen natuurlijke oase van rust te creëren. De kasten uit de Pavie collectie van Henders & Hazel zijn heel praktisch. Denk aan veel opbergruimte, ledverlichting in de meeste kasten én een soft-closing-systeem in de deuren en lades. Pavie Natural staat voor 'natuurlijk' wonen, maar wel met een tikkeltje luxe !