close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

KUNSTIGE KASTEN MET VLOEIENDE VORMEN

We zouden er bijna poëtisch van worden. Dressoir Lake van CALLIGARIS is een meubel dat zich onderscheidt door zijn harmonieuze en zuivere lijnen. Dit unieke ontwerp zonder hoeken benadert de perfectie qua design. Het keramische bovenblad raakt de rand van de fronten niet, waardoor de nodige ruimte tussen de deuren en het topblad ontstaat om de kast greeploos te openen. 

Calligaris maakt betaalbaar topdesign en is een begrip in de meubelwereld. Dit Italiaanse bedrijf bestaat al sinds 1923 en wist zich te positioneren als een wereldwijde producent met een ijzersterke reputatie. De meubelen van Calligaris herken je aan de strakke look en het rijke kleurenpalet. Meubelen van Calligaris zijn ontworpen voor dagelijks gebruik en voldoen perfect aan onze hedendaagse levensbehoeften : ze zijn duurzaam, functioneel én een streling voor het oog.

De meubelen worden gemaakt met de passie waar Italianen zo bekend om zijn. Elegante vormen, innovatieve ontwerpen en een perfecte afwerking. Bij Calligaris doet men geen concessies op het vlak van kwaliteit. Er wordt met grote toewijding gewerkt. Een fabrikant voor en door mensen, waarbij schoonheid en comfort centraal staan.