close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

SCANDINAVISCH DESIGN

Salon Torino van het Deense merk FLEXLUX is een 'fashion statement' : modern, elegant, met harmonieuze, geometrische vormen én een bijzonder uitnodigend zitcomfort. De organische vormen en de losse rugkussens geven deze hoekzetel een aparte look & feel. Heb je bij het zien van deze hoeksalon, net zoals wij, een gevoel van 'liefde op het eerste gezicht'? Kom dan snel naar Woonboulevard Oostende want in het echt is deze salon werkelijk onweerstaanbaar. De eenvoud van de ovale vormen en de zachtheid van de rijkelijke stoffen overtuigen in een oogwenk !

Een andere topper van Flexlux is salon Lucera. Deze super comfy sofa met volumineuze, rijkelijk gevulde kussens heeft werkelijk alles wat je van een moderne en uitnodigende salon verlangt. Met deze salon kan je alle kanten uit : een compacte opstelling met longchair voor een kleine studio of een genereuze hoekbank voor grotere ruimtes. Kom je neervleien in de Lucera en maak je keuze uit tal van warm aanvoelende en zachte stoffen. Voor de liefhebbers van een strakkere look is deze mooie zitbank met gesloten basis ook verkrijgbaar in leder.

Op de laatste drie foto's bewonder je een nieuwe telg uit de Flexlux familie : salon Belle. Eentje die haar naam zeker niet gestolen heeft ! Belle is sculpturaal, organisch en absoluut onweerstaanbaar ! Een modern design icoon met een aantal prachtige, unieke details. De zachte lijnen en het eenvoudige silhouet van het ontwerp weerspiegelen de essentie van Scandinavisch design. 

Het wollige oppervlak van de nieuwe meubelstoffen Alba en Bormio valt direct op. Niet alleen visueel, maar ook qua gevoel zijn dit echte toppers. Dankzij de "Easy to Clean" technologie zijn de stoffen ook nog eens gemakkelijk te onderhouden.