close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

JOUW STUDIO INRICHTEN SAMEN MET DE INTERIEURSPECIALISTEN VAN WOONBOULEVARD

Wij helpen jou graag om je studio of appartement aan de kust op een slimme manier in te richten. Deze interieurtips kunnen het verschil maken !

Lichtinval en kleur, daar begint alles mee. Zorg ervoor dat de ruimte zo groot mogelijk toont. Dit doe je door een neutrale en lichte basis te creëren : zachte tinten voor de wanden, een wit plafond en een lichte vloer. Meubelen ogen al snel té groot of té robuust in een kleine studio. Kies daarom ook hier voor lichte lakkleuren of een bleke houtskleur

Opbergruimte hebben we allemaal nodig en veel ! Stap af van het klassieke idee dat alles in een kast moet worden gestopt. Denk ook eens aan jouw bed en de verloren ruimte eronder die veel beter kan worden benut of aan een handig opbergsysteem in een klein washok. Je kan ook in de hoogte werken en open legplanken laten installeren in de keuken om je mooie servies en keukengerei te etaleren.

Openheid is zo belangrijk in een kleine woning. Hoe meer deuren en kleine kamertjes, hoe benauwder we het krijgen. Probeer dit te voorkomen door een open rek als scheidingswand of room divider te gebruiken of door een luchtig gordijn op te hangen. Open bibliotheekkasten of vitrinekasten geven ons ademruimte en een grote spiegel aan de muur reflecteert het daglicht.

Verlichting en decoratie bepalen voor een groot stuk de sfeer in jouw woning.  Teveel decoratie maakt de ruimte rommelig en druk, dus overdrijf er niet mee. Less is more ! Kies voor een paar persoonlijke accessoires, waar een verhaal bij hoort.