close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

MUUNDO INSPIRED BY NATURE

Muundo telt vijf verschillende collecties design tafels die zowel in- als outdoor te gebruiken zijn : Maana, Usoo, Haaki, Laini en Zuri. Usoo is een ronde tafel, maar ga je van dichtbij kijken, dan merk je geen perfecte cirkel op. En dat is precies waar het om te doen is : natuurlijke imperfectie.

Muundo is het nieuw interieurlabel van PR Living, een grote speler op de Belgische interieurmarkt. De focus ligt op unieke in- en outdoor tafels. PR Living werd in 1960 opgericht door Paula en Paul Rogiers. Vier decennia later ging het bedrijf over naar hun zonen Jean-Paul en Pierre. Intussen zijn ook de twee zonen van Jean-Paul al even aan de slag bij PR Living. Met de derde generatie aan het roer is sprake van een nieuwe wind, dus mocht een nieuw merk niet ontbreken. Muundo is daar het resultaat van. De eerste reacties op het nieuwe label zijn overrompelend. Designer Cas Moor, één van de nieuwe sterren aan het Belgische meubelfirmament werkte samen met de eigenaars het nieuwe concept uit.

De naam Muundo staat voor zachtheid. In het Swahili (een Afrikaanse taal) betekent het zoveel als vorm, structuur. De tafels van Muundo zijn heel bijzonder, puur en organisch van vorm. De laatste tijd zie je in de interieurbranche een sterke link met de natuur. Ook Muundo haalde z'n inspiratie uit de natuur, niet alleen op het vlak van kleuren en organische vormen, maar ook wat de texturen betreft.

De collectie wordt met de hand gemaakt en je voelt de zachtheid van de materialen. De Muundo collectie, gebaseerd op het materiaal Mortex (95% natuurproduct) is een feest voor onze zintuigen. Mortex is een samenstelling van mineralen, kalk en mortel. Door het gekozen materiaal is elk product uniek. De tafels zijn verkrijgbaar in 8 warme, natuurlijke tinten. 

Muundo beheert alles zelf, van ontwerp en productie tot het leveren van de tafels. Daardoor kan je rekenen op een onberispelijke kwaliteit en aanvaardbare leveringstermijnen, zeker niet onbelangrijk in deze tijden. Woonboulevard Oostende is verdeler van dit unieke merk. Wij stellen met trots deze mooie collectie design tafels aan jou voor. Tot binnenkort in onze showroom !