close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

Geniet van hemels zitcomfort dankzij Himolla

Hoogwaardig ergonomisch zitcomfort

Het Duitse merk Himolla staat voor gepersonaliseerd zitcomfort en unieke vormgeving. In de benaming Himolla herkennen we het Duitse “himmlisch” (hemels) en dat vat de filosofie van deze Europese zitmeubelfabrikant treffend samen. De mooi vormgegeven Himolla fauteuils en zetels staan garant voor hoogwaardig ergonomisch zitcomfort. Ze zijn van een zeldzame kwaliteit en worden op een duurzame manier geproduceerd. Dankzij deze waarden en normen ontwikkelde dit ambachtelijke, Duitse familiebedrijf in het idyllische Taufkirchen aan de Vils zich tot één van de meest gerenommeerde en toonaangevende meubelmakers van Europa.

Jouw ultieme ontspanning dankzij Himolla

Himolla staat voor individualiteit (gepersonaliseerd zitcomfort en unieke designs), functionaliteit (alle comfortfuncties worden esthetisch geïntegreerd), veelzijdigheid (veelvoud aan mogelijke combinaties) en duurzaamheid. Himolla stelt buitengewoon hoge eisen aan kwaliteit en duurzame productie. Dit innovatieve bedrijf staat bovendien helemaal in het teken van jouw “ultieme ontspanning”. Het mooiste is immers wanneer alles precies werkt zoals jij het wil.

Bij Himolla is die wens niet zomaar een gedachte, maar de 'hemelse' werkelijkheid ! Bij Woonboulevard hebben we een uitgebreid aanbod aan relaxfauteuils in huis die jij in alle rust kan uittesten. Onze medewerkers staan je uiteraard graag bij met professioneel advies, zodat jij zeker de juiste relax in huis haalt.

Klein, middelgroot of groot ? Er is altijd een Himolla fauteuil die aan jouw wensen voldoet !

Een relax moet immers passen bij jouw interieur én - veel belangrijker nog - bij jouw lichaam. Een goede ondersteuning is essentieel. Alleen zo voorkom je nek- en rugklachten. De relaxzetels van Himolla zijn verkrijgbaar in diverse maten (S, M, L), kleuren, stoffen en ledersoorten. De fauteuil collectie van Himolla bestaat uit verschillende modellijnen, waaronder de Cumulus, EasySwing en Cosyform collectie. Er is keuze uit manuele of elektrisch verstelbare relaxen, met één tot drie motoren. Een duw op de knop en je zet jouw relaxzetel in de gewenste modus. Elk lichaam is anders en iedereen heeft andere wensen en noden. Precies daarom is het gamma van Himolla zo verscheiden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo is er altijd een Himolla fauteuil die aan jouw wensen voldoet. Bekijk de collectie online of - beter nog - kom jouw toekomstige relax uittesten bij Woonboulevard.

De relaxzetels van Himolla zijn vrijwel geheel naar eigen wens samen te stellen. Denk hierbij aan de verschillende maten naargelang jouw lichaamslengte (klein, middelgroot, groot), de voetmogelijkheden, de verschillende hardheden qua zitcomfort en de verstelbaarheid (manueel of elektrisch). Daarnaast zal je een keuze moeten maken uit verschillende stoffen, ledersoorten en kleuren. We laten jou graag genieten van een vers kopje koffie, terwijl je je tijd neemt om alle opties één voor één te bekijken. Een belangrijke aankoop vraagt de nodige bedenktijd teneinde een weloverwogen keuze te maken.

Het Himolla kwaliteitslabel

Eenmaal besteld en geproduceerd, wordt jouw afgewerkte en gestoffeerde zitmeubel steeds aan een zorgvuldige kwaliteitscontrole onderworpen. Na controle en goedkeuring wordt het Himolla kwaliteitslabel bevestigd en wordt het bestelde eindproduct op transport gezet, richting Woonboulevard. Himolla gebruikt enkel de beste materialen en voldoet aan alle wettelijke voorschriften én kwaliteitsrichtlijnen van Instituut DGM Möbel (Deutschen Gütegemeinschaft Möbel). De productie vindt plaats in Duitsland zelf omdat Himolla ervan overtuigd is dat alleen daar de beste resultaten kunnen worden bereikt.