close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

Natuzzi : zitcomfort met wereldfaam

Van klein atelier tot mondiale onderneming

In 1959, ruim 60 jaar geleden, werd Natuzzi geboren, het geesteskind van Pasquale Natuzzi. Het kleine atelier in Puglia groeide uit tot een grote, wereldwijd exporterende onderneming.

Prijzenpakker

De vele Italiaanse en internationale prijzen, die het bedrijf in de wacht mocht slepen, markeren een aantal van hun belangrijkste doelstellingen. Authentieke kwaliteit en een sterke betrokkenheid bij onderzoek, innovatie, maatschappelijke verantwoordelijkheid en ecologische duurzaamheid zijn de bedrijfswaarden waar Natuzzi tot op de dag van vandaag op steunt.

Vijf fotovoltaïsche installaties drijven de Santeramo hoofdzetel in Colle en de productielocaties in Matera en Laterza aan. Dankzij deze hernieuwbare energie draagt Natuzzi bij tot het verminderen van de CO2-uitstoot in de lucht.

 

 

Kosmopolitisch en veelzijdig

Natuzzi Editions is een multicultureel, kosmopolitisch en dynamisch merk. De meubelen weerspiegelen de mens in al zijn facetten, kleuren en emoties en vinden zo hun plek in huiskamers over de hele wereld. Deze wereldwijde aanwezigheid van Natuzzi Editions is een grote rijkdom en een onuitputtelijke bron van inspiratie om vorm te blijven geven aan het verlangen naar schoonheid, comfort en gastvrijheid die elk van ons op een unieke manier karakteriseert.

Natuzzi-DNA

In het Natuzzi Design Center wordt elke dag gewerkt aan onderzoek, nieuwe vormgeving en nieuwe denkpistes om schoonheid, creativiteit en harmonie te vertalen naar Natuzzi-DNA. De perfecte balans vinden tussen hedendaagse esthetiek en functionaliteit om ruimtes en woningen te creëren die elegantie en schoonheid uitstralen, in elk detail. Nieuwe vormen bedenken, de beste kleurencombinaties identificeren, schetsen op papier en ideeën omzetten in iets concreets, nieuwe trends ontdekken en integreren in geheel unieke creaties, dat is wat het Natuzzi Design Center doet.

Elk eindproduct ondergaat talloze kwaliteitstesten om de weerstand tegen belasting, de stabiliteit, de slijtage, de wrijving en de lichtomstandigheden te beoordelen. Dit is de enige manier om ervoor te zorgen dat jij de beste kwaliteit in huis haalt.