close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

Natuzzi : zitcomfort met wereldfaam

In 1959, ruim 60 jaar geleden, werd Natuzzi geboren, het geesteskind van Pasquale Natuzzi. Het kleine atelier in Puglia groeide uit tot een grote, wereldwijd exporterende onderneming.

De Italiaanse en internationale prijzen, die het bedrijf in de wacht mocht slepen, markeren een aantal van hun belangrijkste doelstellingen. Authentieke kwaliteit en een sterke betrokkenheid bij onderzoek, innovatie, maatschappelijke verantwoordelijkheid en ecologische duurzaamheid zijn de bedrijfswaarden waar Natuzzi tot op de dag van vandaag op steunt. Vijf fotovoltaïsche installaties drijven de Santeramo hoofdzetel in Colle en de productielocaties in Matera en Laterza aan. Dankzij deze hernieuwbare energie draagt Natuzzi bij tot het verminderen van de CO2-uitstoot in de lucht.

Elk product ondergaat talloze kwaliteitstesten om de weerstand tegen belasting, de stabiliteit, de slijtage, de wrijving en de lichtomstandigheden te beoordelen. Dit is de enige manier om ervoor te zorgen dat jij de beste kwaliteit in huis haalt.