close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

EEN ZETEL EN EEN BED NODIG? OF EEN SLIMME COMBINATIE VAN DE TWEE?

Een zetel en een bed, twee meubelstukken die behoorlijk wat plaats innemen. Waarom niet kiezen voor een slimme combinatie van de twee ? In onze showroom in Oostende hebben we een verrassend groot assortiment slaapbanken of zetelbedden. Wij zijn verdeler van de merken Sofabed, Dienne en Franco Ferri.

Geen plaats voor een extra bed ? 

Blijven er regelmatig vrienden logeren op jouw kot ? Komen de kinderen of kleinkinderen in het weekend meegenieten van de zon en de zee, maar heb je geen plaats voor een extra bed in jouw appartement aan de kust ? Een zetelbed is in dat geval de ideale oplossing : overdag een knusse zitbank en 's avonds een comfortabel bed. Bij Woonboulevard Oostende vind je slaapbanken in diverse prijscategorieën : modellen voor sporadisch gebruik en volwaardige bedden voor frequent gebruik.

Een bedbank is ontzettend handig voor kleine ruimtes, maar ook voor grotere ruimtes zijn er praktische oplossingen, zoals bijvoorbeeld de modulaire slaapbank Dean van Sofabed. Stel zelf de gewenste opstelling samen met de beschikbare elementen. Een compacte éénzit, een tweezit met longchair of een grote hoekopstelling. Aan jou de keuze !

Een zeer uitgebreide collectie 

Bij Woonboulevard Oostende willen we met ons ruime aanbod een antwoord bieden op de soms heel uiteenlopende noden en verlangens van onze klanten. Een slaapbank moet in de eerste plaats functioneel en dus eenvoudig te bedienen en om te vormen zijn. Daarnaast vragen we jou om even stil te staan bij het gebruik ervan. Zal het zetelbed hoofdzakelijk dienst doen als zetel of als bed ? Hoe vaak plan je erin te slapen ? Ben je op zoek naar een éénpersoons- of een tweepersoonsslaapbank ? Hoe zorgen we voor een perfecte match met de rest van jouw interieur ? Wat is jouw stijl ? Hou je van design, landelijke stijl, klassiek of retro ? In onze vernieuwde showroom kan je tal van modellen uittesten. Zo ervaar je meteen hoe gebruiksvriendelijk onze bedbanken zijn. De uitvoering (stof of leder) en de kleur bepaal je zelf. Sommige slaapbanken beschikken over extra opbergruimte. Kussens en dekens berg je op in de armleuningen of onder de longchair. Opgeruimd staat netjes !

Een goede nachtrust

Met een slaapbank hoef je niet in te boeten op comfort. De slaapbanken van Sofabed bijvoorbeeld hebben een volwaardige matras van Belgische makelij en bieden het comfort van een normaal bed. Je slaapt dus niet op de zitkussens van de sofa of op een dun schuimmatrasje. Een ander groot voordeel is dat je de zitkussens niet hoeft te verwijderen. Als je aan de lus trekt om het zetelbed te openen, komt de matras tevoorschijn en verdwijnen de zitkussens onder het bed. Zo blijft alles netjes op orde en kan je in een paar seconden wisselen tussen zitten en slapen. Dankzij het optioneel trolleysysteem kan je het zetelbed bovendien moeiteloos verplaatsen.

Onderstaande filmpjes tonen hoe eenvoudig je jouw zetel omvormt tot een volwaardig bed. Wil je het graag zelf uitproberen ? Je kan beide modellen van Sofabed (Ristretto en Elegance) uittesten in onze showroom.