close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

Sovet 100% made in Italy

Wie houdt van Sovet, houdt van minimalistisch design, pure vormen, fascinerende contrasten, Italiaanse elegantie én duurzame materialen. Bij Woonboulevard staan we volledig achter deze inspirerende collectie designmeubelen van hoogwaardige kwaliteit. 

Glass design

Het Italiaanse Sovet ontstond in de late jaren ’80. De Italianen staan bekend om hun fijne glaskunst en Sovet besloot met deze troef aan de slag te gaan in de wereld van design en interieur. Aan het begin van de 21ste eeuw nam Sovet een aantal internationale designers onder de arm en kreeg de huidige collectie vorm.

 

 

 

 

Dining met hoofdletter D

Naast eetkamertafels en salontafels ontwerpt Sovet eveneens zeer mooie en comfortabele stoelen, waaronder de draaistoelen Flûte Girevole en Cadira Girevole die je kan uitproberen in onze showroom. De tafels van Sovet hebben elk een apart karakter en een geheel eigen look. Bekijk hieronder de brochures van de tafels Arkos, Deod en Flûte of kom een kijkje nemen in onze prachtige woonwinkel aan de kust. De tafelbladen van Sovet zijn in verschillende varianten en tinten glas te verkrijgen, maar ook hout en diverse soorten keramiek maken deel uit van de brede, doch unieke collectie van dit Italiaanse designmerk.

Onze favoriete salontafel van Sovet is zonder enige twijfel tafel Ring. Het gebogen onderstel blijft zichtbaar door het glas heen en dit zorgt voor een heel speciaal effect. Kom deze zeldzame parel bewonderen in onze showroom. Wedden dat je op slag verliefd wordt ?

De productie van Sovet vindt plaats in eigen huis, in Italië ! Design en duurzaamheid gaan hand in hand. Zo kan jij jarenlang genieten van jouw favoriete designmeubelen en maken we samen een vuist tegen de heersende wegwerpcultuur.