close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

Over woonboulevard

Wat in 1910 begon als een meubelmakerij, is ondertussen uitgegroeid tot de grootste en meest toonaangevende woonwinkel aan de kust. Wij volgen de nieuwste internationale trends op de voet en laten zo geen enkele kans onbenut om je te blijven verrassen in onze vier stijlvol ingerichte winkels bij Woonboulevard. Een team van gedreven medewerkers, stuk voor stuk gepassioneerd door interieur-vormgeving, staan je bij met raad én daad. Bij jouw interieurinrichting en maatwerk komen we met plezier een kijkje nemen bij je thuis om je nog beter te adviseren. We heten je van harte welkom bij Woonboulevard. De koffie staat voor je klaar !

Onze winkels zijn het hele jaar door geopend, ook op zondag. Wij zijn gesloten op  dinsdag en woensdagvoormiddag en elke feestdag.

Openingsuren

Maandag: 10.00 – 18.00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 13.30 – 18.00
Donderdag: 10.00 – 18.00
Vrijdag: 10.00 – 18.00
Zaterdag: 10.00 – 18.00
Zondag: 14.00 – 18.00

Meubelen helemaal op jouw maat

Als je nu smelt voor die ene kast, die mooie zetel, die prachtige slaapkamer, maar het past niet helemaal in jouw interieur. Dan is er goed nieuws!
Bij de meeste leveranciers waar wij mee samen werken zijn de materialen, de kleuren en afmetingen aanpasbaar.
Bovendien maken we kasten, schuifdeuren, inloopkasten, dressings en kastwanden of slaapinterieurs op maat. Jouw wensen en mogelijkheden van jouw huis zijn leidend. Wij vertalen die met onze binnenhuisexpertise in een veelzeggend 3-D ontwerp. De plaatsing bij jou thuis wordt verzorgd door onze eigen vakkundige monteurs. Wij regelen alles voor je.

Interieuradvies

Vrijblijvend een afspraak maken met een interieuradviseur

Wij nemen spoedig contact met je op om een afspraak vast te leggen

Wegomschrijving

Uw vertrekpunt:

Adres:

Ringlaan 1
8400 Oostende
België