close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

JOLI 100% BELGISCH DESIGN

Joli is een Belgisch kwaliteitsmerk voor tafels, stoelen en kasten op maat. Eén voor één met de hand gemaakt. Hun producten zijn 100% Belgisch qua kwaliteit en design. Joli werkt uitsluitend met designers uit eigen land en is steeds op zoek naar verbeteringen om de collectie verder te perfectioneren en uit te breiden.

Maak kennis met Cube, het kastenprogramma van Joli. De opties zijn eindeloos. De losse blokken zijn zo in elkaar te zetten dat ze in elk interieur passen. Er zijn heel veel kleurencombinaties mogelijk. Geef alles dezelfde kleur of speel met verschillende tinten voor de binnenkant, buitenkant en bovenkant. Je kunt kiezen tussen Cube 55, 70, 83 en 193. Het nummer in de naam verwijst naar de hoogte van de kastelementen. Ingebouwde led-verlichting, open elementen, glazen deurtjes en lades maken het geheel compleet.

Meer weten over de unieke design meubelen van Joli ? Kom dan zeker een kijkje nemen in onze showroom in Oostende. Wij zijn expert dealer van Joli en onze interieurspecialisten staan voor jou klaar met deskundig interieuradvies.