close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

Betaalbaar design met Flexlux

Tijdloze Scandinavische stijl

Flexlux is een relatief jonge speler op de markt. Dit Deense merk zag het daglicht in 2005 en maakte naambekendheid met kwalitatieve zitmeubelen in een sobere en tijdloze Scandinavische stijl. Het ontwerp van de salons en de relaxen is eenvoudig en de natuurlijke materialen brengen rust en gezelligheid in je interieur. Flexlux biedt een waaier aan kleuren en texturen aan. De salons bestaan uit verschillende modules die je kan aanbouwen naar wens.

Door Scandinavische innovatie en Deense designwaarden te combineren, maakt Flexlux prachtig vormgegeven, comfortabele en betaalbare zitbanken en fauteuils voor moderne woningen. Ons huis is ons toevluchtsoord, een persoonlijke plek waar we elke dag kostbare momenten creëren, waar we gewoon onszelf kunnen zijn en de tijd hebben om op te laden. De zitmeubelen van deze vakbekwame Deense fabrikant dragen hiertoe bij.

 

 

 

 

Scandinavische designerfgoed

Flexlux is opgericht in Aarhus, Denemarken. Jarenlange kennis op het gebied van meubelvakmanschap en de liefde voor het creëren van comfortabele ruimtes is wat Flexlux drijft. Deense roots en het Scandinavische designerfgoed zijn steeds dé inspiratie geweest voor alles wat Flexlux doet. Een erfenis gebaseerd op eenvoud, innovatie, vakmanschap, eerlijke materialen en mooie details. 

Duurzaamheid

Flexlux is bekommerd om het milieu en streeft er voortdurend naar om de ecologische voetafdruk te minimaliseren. Flexlux heeft een duurzame manier van produceren en neemt z’n verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een groenere omgeving serieus. Duurzaamheid is het uitgangspunt voor alle producten. Van het ontwerp tot de materialen, de verpakking, het transport en het uiteindelijke meubelstuk, streeft Flexlux ernaar om elke dag duurzame beslissingen te nemen. Ook bij Woonboulevard geloven wij in modern design, vervaardigd om lang mee te gaan. 

Prima zitcomfort

Je houdt van strakke Scandinavische designmeubelen, maar je vreest te zullen moeten inboeten op comfort ? Niks is minder waar ! Bij Flexlux ben je zeker van optimaal zitcomfort. Flexlux werd bekroond met ‘the golden M’, een Duits kwaliteitslabel.

Nood aan een betaalbaar kwaliteitsmerk ? Zoek niet verder !