close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

BOXSPRINGS : VOOR ELK WAT WILS BIJ WOONBOULEVARD OOSTENDE.

De letterlijke vertaling van de benaming 'boxspring' is: 'doos met veren'. In een boxspring zitten metalen veren, die elk afzonderlijk bewegen en bijgevolg een zeer goede ondersteuning bieden. De boxspring, bekend om zijn comfort, is één van de populairste hedendaagse slaapsystemen. Bij deze matras-bedbodem combinatie versterken de matras en de bedbodem elkaar als een soort "winning team". De bedbodem, een gestoffeerde box met veren, geeft veerkracht over de volledige breedte. De matras zelf zorgt voor een nóg comfortabeler gevoel. Boxsprings zijn verkrijgbaar in een vlakke of elektrisch verstelbare variant.

We draaien in onze slaap gemiddeld 30 keer per nacht en verliezen ongeveer 350 cc vocht. Met een boxspring wordt jouw lichaam goed ondersteund en is de ventilatie optimaal. Bij Woonboulevard geloven we sterk in de boxsprings van Auping, Magnitude en Active Plus.  

Elke Magnitude boxspring en matras heeft verschillende ondersteuningszones, die perfect aansluiten bij jouw persoonlijke contouren. Deze zones, elk voorzien van specifieke veertypes, geven elk een verschillende tegendruk zodat je hoofd, schouders, lenden, heupen en benen perfect zijn ondersteund. Hoogwaardige afdeklagen van 100% Talalay natuurlatex en een soepeler verenpakket in de schouderzone van de boxspring stemmen de ondersteuning naadloos af op jouw lichaam.

Alle Auping boxsprings zijn rijk gevuld : de box bevat een spiraalbodem en pocketveren. De Auping spiraalbodem is voor tachtig procent open en daardoor ventileert de boxspring erg goed. De pocketveren in zowel de boxspring als de matras zorgen ervoor dat je 's nachts makkelijk kunt draaien en goede ondersteuning hebt tijdens je slaap. Alle hoofdborden zijn rondom gestoffeerd zodat je jouw boxspring vrij in de ruimte kunt zetten. Auping boxsprings zijn leverbaar met gestoffeerde boxspring matrassen of witte matrassen. Alle boxsprings worden gemaakt in het Nederlandse Deventer, waar handwerk en vakmanschap gecombineerd worden met de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie, ergonomie en design.

Kom langs bij Woonboulevard en bekijk samen met onze slaapexperten welke boxspring het beste bij jou past.