close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

ACTIES

TEMPUR Profiteer nu: 2° artikel 50% korting

WAAROM TEMPUR?

De drukverlagende kussens en matrassen van Tempur reageren op jouw lichaam - vanaf het moment dat je gaat liggen totdat je weer wakker wordt.

Tempur materiaal is visco-elastisch traagschuim van hoge dichtheid dat zich perfect aanpast aan de vorm, het gewicht en de temperatuur van jouw lichaam voor comfort en ondersteuning gedurende de hele nacht. Jouw Tempur matras is zacht waar je het wenst en stevig waar je het nodig hebt. Dit zorgt ervoor dat je gedurende de nacht minder zal woelen en draaien of gestoord zal worden door de bewegingen van jouw partner.

De unieke eigenschappen van Tempur matrassen en kussens zorgen voor een comfortabele nachtrust. Meer nog: ze kunnen rug- en nekklachten, pijnlijke gewrichten en problemen met de bloedsomloop verminderen.

Kom bij ons in de toonzaal -op een gegarandeerd veilige manier- proefliggen en ervaar zelf het ongekend Tempur-gevoel.

Onze slaapspecialisten zullen jou helpen om de juiste keuze te maken. Maar weet, dat je tot 90 dagen omruilgarantie krijgt zodat je zeker bent dat je de matras hebt die echt bij jou past.

Profiteer nu van 50% korting bij aankoop van een tweede artikel! Er zijn verschillende combinaties met kussens, bedden, boxsprings en bedbodems mogelijk.

Bij Xooon krijg je nu 15% korting op alle COCO Maison vloerkleden

Een vloerkleed onder je zetel en salontafel staat prachtig en verrijkt je salon. Het is ook een meerwaarde als je die onder je eettafel legt. Update nu je interieur met een mooi vloerkleed en creëer sfeer en warmte. Profiteer nu van 15% korting op de vloerkleden van COCO Maison.

Leolux Caruzzo: nu met gratis poef

Alsof de stijl en mogelijkheden van Caruzzo nog niet aantrekkelijk genoeg zijn, presenteert Leolux nu een spectaculaire actie. 

Want, wie nu een Leolux Caruzzo-fauteuil bestelt krijgt de bijpassende poef helemaal gratis.

Caruzzo is er in stof vanaf 2 295 € en in leer vafaf 2.575 €. De poef wordt uitgevoerd in dezelfde bekleding als de fauteuil.