close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

ACTIES

Tempur 50% korting op het 2° artikel

Test de Tempur matrassen in onze testcabine en ervaar drukverlagend slapen.

Kom langs bij De Olifant voor onafhankelijk en deskundig advies

Nu krijg je bij Tempur 50% korting op het 2° artikel. 

Nu JORI ASCOTT bijzettafel aan een COMFORTabele prijs

Bijzettafel, overschuiftafel, rond of vierkant. De Ascot-collectie is ronduit geniaal van ontwerp. Met hun ruime keuze en klassevolle afwerking zijn deze tafeltjes de favorieten onder de bijzettafeltjes. Licht van structuur en gemakkelijk verplaatsbaar. Luxueus afgewerkt met zadelleder. De finishing touch voor elk interieur.

De Ascot-tafeltjes zijn de gedroomde oplossing om waar dan ook bij te plaatsen. Met hun uiterst fijn en bijzonder strak design dat tot uiting komt in uitgepuurde lijnen, markeren ze de ruimte zonder daarom meteen alle aandacht naar zich toe te trekken.

Op dit moment geniet je van een tijdloos geschenk aan een COMFORTabele prijs op de ASCOTTable JR-t938. Je vindt de voorwaarden in onze toonzalen.

Koop nu jouw JORI relaxzetels mét buitengewone verjaardagsvoorwaarden

Ontdek bij de spraakmakende zetels ontworpen voor een totale relaxatie. De ligpositie ontspant het lichaam en zorgt voor een bron van energie.

50 jaar geleden bracht Jori zijn eerste relaxzetel uit. Om dat te vieren bieden wij op alle relaxzetels buitengewone verjaardagsvoorwaarden* aan.

* De voorwaarden vind je in de toonzaal van De Olifant

Hülsta Multi-Forma II tegen voordeelprijs

Jouw kwalitatieve garderobekast op maat. Nu tegen voordeelprijs.

Hulsta Mega-Design, nu tegen de laagste prijs

Hülsta staat voor hoogwaardige kwaliteit. Dat merk je meteen aan de exclusieve design, de zorgvuldig gekozen materialen, de hoogwaardige verwerking en de ambachtelijke details.

Of het nu om jouw woonkamerkast, jouw bibliotheek- of jouw TV- kast gaat. Voor elk meubelstuk ga je samen met onze binnenhuisarchitecten op zoek naar jouw ideale uitvoering. Hierdoor krijg je exclusieve design bij jou thuis.

Trends vergaan maar kwaliteit blijft en dat is nu net hét handelsmerk van Hülsta. Alle meubelen worden in Duitsland gemaakt maar vinden hun plek over de hele wereld.

 

 

Bij Hülsta krijg je leer tegen stofprijs

Je krijgt nu op alle Hülsta stoelen (van de series S 300 / S 500 / S 700) met leren bekleding (prijsgroep 3) tegen de prijs van de gunstigere stoffen bekleding (prijsgroep 2). 

Gratis Goodiebag t.w.v. 25 €

Bij aankoop van Henders | Hazel artikelen in de winkel, ontvang je een gratis goodiebag t.w.v. 25 €

Eén goodiebag per klant

Op = Op, de actie is geldig zolang de voorraad strekt

  •  

Win een wooncheque twv 1.515 €

Actievoorwaarden;

Deelname van 28/09 tot 01/11

Deelnemers plaatsen een verlanglijst met artikelen inlusief artikelnaam/maat/prijs en totaalprijs van de verlanglijst onder de Facebook post van de actie. Reacties die elders zijn geplaatst tellen niet mee.

Het maximumbedrag van de verlanglijst bedraagt 1.515 €

De winnaar wordt op 1 november bekend gemaakt op Facebook