close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

ACTIES

Designaanbiedingen op de hele Auping-collectie

Bij Auping starten we het jaar goed... want van 3 t.e.m. 31 januari 2022 geniet je van uitzonderlijke voordelen op de volledige collectie.

Ontdek jouw droombed in onze auping store en koop met voordeel jouw aupingbed.

Henders & Hazel Solden: Bijzonder & betaalbaar

Het is weer die tijd van het jaar: de SOLDEN!

Heel veel van onze meubels genieten nu tijdelijk van lekker veel voordeel! En geloof ons, daar word je blij van. Héél blij.

Benieuwd welke aanbiedingen we voor jou in petto hebben? Kom langs in onze toonzaal en sla je slag!

Magnitude - meerwaardeactie

Profiteer tijdelijk van een vast kortingsbedrag bij aankoop van een totale Magnitude bedcombinatie (bodem + matras + hoofdbord)!

JOUW PALLONE VOOR SLECHTS 995 EURO ?

12 weken levertermijn ? Echt niet !

Deze eyecatcher kan vandaag al in jouw woonkamer staan.

De speelse Pallone is hét icoon van LEOLUX. De zitbal die in 1989 speciaal werd ontworpen voor het huis van de toekomst is nog altijd even futuristisch als lichtvoetig en wellicht daarom zo succesvol. Pallone is persoonlijkheid, de perfecte blikvanger voor eigenzinnige interieurs.

De Pallone is voorradig in drie toegankelijke kleuren en is van jou voor de spotprijs van 995 euro (zolang de voorraad strekt). Uitkiezen en meenemen !

JORI RELAX ACTIE -20%

Relaxen is een kunst en een must !

Daarom bieden wij een JORI top-relaxzetel aan tegen -20%.

De JORI relax is en blijft een unieke speler op de markt, dankzij zijn gepatenteerd comfortmechanisme. De relaxicoon Yoga is direct beschikbaar tegen een heel zacht prijsje ! De integraal zwarte uitvoering past in elk interieur en wordt geliefd door menig designfanaat. De actie loopt zolang de voorraad strekt, dus haast je naar Woonboulevard om daarna in stijl te ‘onthaasten’...