close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

INSPIREER

Woonbeleving anno 2021

Ga je het komende jaar verhuizen, of wil je je woning een nieuwe look geven? In deze rubriek vind je de nodige inspiratie ! 

2020 is een opmerkelijk jaar geweest, eentje dat we niet snel zullen vergeten. COVID-19 heeft ons allemaal geraakt, rechtstreeks of onrechtstreeks. We hebben ons allen moeten aanpassen aan “het nieuwe normaal” en een jaar later blijft de toestand onzeker. We blijven echter niet bij de pakken zitten en proberen ons leven op een andere manier te organiseren en zin te geven. Dat is onze sterkte !

Ook op het gebied van interieur en design zijn er interessante ontwikkelingen geweest, die wij graag met jou willen delen. Veel woontrends van 2020 zetten zich voort in 2021. Denk maar aan duurzaamheid, minimalisme (kwaliteit boven kwantiteit), natuurlijke materialen en - last but not least - multifunctionele elementen. We hebben aan den lijve ondervonden hoe snel ons leven kan veranderen en we zijn op zoek naar een interieur, naar meubelen die flexibel kunnen worden ingezet. Dit jaar verwelkomen we uiteraard ook een aantal nieuwe woontrends, waar we bijzonder enthousiast over zijn.