close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

INSPIRATIE OPDOEN BIJ WOONBOULEVARD

Ga je het komende jaar verhuizen, of wil je je woning een nieuwe look geven ? In deze rubriek vind je de nodige inspiratie ! 

We kregen veel te verwerken sinds 2020. COVID heeft ons allemaal geraakt, rechtstreeks of onrechtstreeks, en zoveel maanden later blijft de toestand onzeker door de vijandigheden tussen Rusland en Oekraïne, alsook de recente uitbarstingen van geweld in het Midden-Oosten. We blijven echter niet bij de pakken zitten en proberen ons leven zin te geven en een warme thuis te creëren voor ons gezin. Dat is meer dan ooit belangrijk !

Op het gebied van interieur en design zijn er veel interessante ontwikkelingen, die wij uiteraard graag met jou delen. Veel woontrends zetten zich voort en blijven meer dan ooit actueel. Denk maar aan duurzaamheid, minimalisme (kwaliteit boven kwantiteit), natuurlijke materialen en - last but not least - multifunctionele elementen. We hebben aan den lijve ondervonden hoe snel ons leven kan veranderen en we zijn op zoek naar een interieur, naar meubelen die flexibel kunnen worden ingezet. Dit jaar verwelkomen we uiteraard ook een aantal nieuwe woontrends, waar we bijzonder enthousiast over zijn.