close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

MET HOEVEEL ROND DE TAFEL ?

Wil je weten hoe groot jouw tafel moet zijn om er comfortabel met een bepaald aantal mensen rond te zitten ? Je mag rekenen op een breedte van 55 à 60 cm per persoon. Om plaats te winnen, kies je een tafel met een centrale voet of met zijdelings gepositioneerde poten. Op die manier ondervindt geen enkele tafelgenoot hinder van de tafelpoten.

Zoek je een eettafel voor vier personen? Dan kan je opteren voor een tafel van 120 tot 140 cm. Een tafel van 160 cm biedt al plaats aan zes personen op voorwaarde dat je twee personen aan de kopse kant zet. Zit je liever met z’n allen naast elkaar, dan heb je een eettafel van 180 cm nodig. Het gaat er om wat jij zelf aangenaam en mooi vindt natuurlijk. Onze interieurspecialisten tonen jou met veel enthousiasme de mogelijkheden van onze veelzijdige showroommodellen.

Handig zo'n verlengbare tafel !

In een kleinere ruimte kan je met een uitschuiftafel in een handomdraai meer plaats creëren. Een mondje meer of min, daar hoef je je geen zorgen meer over te maken. Calligaris en Joli hebben een prachtig aanbod verlengbare tafels. Een dergelijke tafel is weliswaar duurder, maar het is een investering waar je geen spijt van zal hebben !

Designtafel Circus van Bonaldo (foto 5)

Deze unieke tafel van het Italiaanse designmerk Bonaldo is een échte eyecatcher, onweerstaanbaar mooi én praktisch dankzij de centrale bol die fungeert als poot. Het design, de gebruikte materialen en de afwerking zijn top ! Aan een ronde tafel van 160cm diameter kunnen met gemak 6 mensen plaatsnemen.