close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

JOUW DESIGN TUINMEUBELEN VIND JE BIJ WOONBOULEVARD OOSTENDE.

Tover jouw tuin of terras om in een oase van rust samen met Woonboulevard Oostende.

De wereld om ons heen is chaotisch en intens. We proberen de hoeveelheid prikkels te doseren en grenzen te stellen. De trend om te onthaasten is reeds jaren geleden ingezet. We zijn met z'n allen op zoek naar eenvoud en rust, maar evenzeer naar schoonheid. Zoals de geliefde Engelse dichter John Keats 200 jaar geleden reeds stelde : “A thing of beauty is a joy forever”.

Design meubelen met een ziel

We willen geen banale leefruimte, geen minimalisme zonder ziel, geen kille, functionele omgeving. We zoeken waardevolle ontwerpen die ons emotioneel beroeren. Ook onze buitenruimte willen we harmonieus inrichten met mooie en pure ontwerpen, aangename materialen en een evenwichtig samenspel van kleuren. 

Tijdloos design

Bij Woonboulevard Oostende gaan we op zoek naar schoonheid en pure vormen, design met een ziel, weg van massaproductie en plat consumentisme. Steeds meer kopen en verbruiken, vergt een hoge tol van onze aarde. We consumeren onszelf kapot. Dat we de ongebreidelde consumptie een halt moeten toeroepen is ondertussen duidelijk. Daarom kiezen wij bij Woonboulevard Oostende voor kwaliteit en duurzaamheid, voor tijdloze designmeubelen. Want in zekere zin is ook schoonheid functioneel. Schoonheid maakt emoties bij ons los en dwingt respect af. Voor mooie dingen dragen we zorg, een leven lang.

Design outdoor Oostende : onze topmerken

Wij nodigen je graag uit in onze nieuwe outdoor afdeling waar we je met trots ons uitgebreid assortiment design tuinmeubelen voorstellen van onze topmerken Joli, Sovet, Point en Diphano.

Advies op maat

Ons enthousiast team staat te popelen om je wegwijs te maken in onze outdoor afdeling. Ze staan jou bij met deskundig advies en helpen jou om de juiste keuzes te maken.