close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

KNUFFELPLAIDS

Bij Woonboulevard zijn we steeds op zoek naar producten die jou een geborgen gevoel, een ‘thuisgevoel’ geven. We nestelen ons allemaal graag in de zetel onder een heerlijk zachte plaid. Maar ook als interieuraccessoire, om wat extra kleur te geven aan je huiskamer, is een knusse plaid meer dan welkom.

Onze “groene” plaids van Biederlack

De milieuvriendelijke plaids van het Duitse merk Biederlack zijn aangenaam licht, ultra zacht én ze hebben een hoge knuffelfactor. Voor de nieuwe, groene productlijn Green Line wordt gebruik gemaakt van gerecycleerde materialen, waaronder gerecycleerd katoen, gerecycleerde petflessen en gerecycleerde jeansstoffen. De “groene” bedrijfscultuur bij Biederlack voert duurzame, verantwoorde productie hoog in het vaandel.

Als je je onder een Biederlack-plaid nestelt, kan je onbezorgd genieten met een zuiver geweten. Bij de productie ervan werden waardevolle hulpbronnen gespaard. Minder water, minder energie en hoogwaardige gerecycleerde garens zijn de beste argumenten voor Woonboulevard om deze plaids in de kijker te zetten en warm aan te bevelen !