close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

Xooon trendy meubelen

Hou je van trendy, maar loop je niet graag met de massa mee ? Dan zal je als een blok vallen voor XOOON, een opvallend en eigenzinnig totaalconcept voor jouw woonkamer.

Met XOOON kies je voor betaalbaar design. Deze jonge collectie biedt prachtige basisstukken, waarmee je naar hartenlust kunt combineren én variëren. XOOON staat garant voor duurzame kwaliteit en verwerkt uitsluitend hoogwaardige materialen aan zowel de binnen- als buitenzijde van haar producten. De bekleding is stevig en onderhoudsvriendelijk, de afwerking zorgvuldig en stijlvol.

Onze warme stof- en ledersoorten zijn geselecteerd voor gebruik in heel uiteenlopende woonsituaties en worden getest op hun slijtvastheid. Naast een verrassende meubelcollectie biedt XOOON ook een uitgebreid assortiment accessoires. Denk aan vrolijke multi-colour kussens, warme karpetten, trendy lampen, moderne vazen, kandelaars en andere eyecatchers in een hippe kleur of met een grappige twist. Onze collectie wordt voortdurend vernieuwd en aangevuld, zodat ook jij jouw interieur regelmatig een opfrisbeurt kunt geven.

See you XOOON!