close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

DE JUISTE KAST VOOR IEDERE RUIMTE

Wij helpen jou om knopen door te hakken en het juiste meubel te kiezen !

Verlang je naar een gevoel van ruimte, naar een luchtig interieur waar de meubelen eerder discreet blijven, dan kies je best voor hangkasten. Deze zijn sowieso minder volumineus, minder bombastisch en vaak lichter qua belijning.

Bij de aanschaf van een tv-meubel ondervinden wij dat een klep heel handig is om toestellen op te bergen.

Tips voor het bepalen van de maat

Leg krantenpapier uit in de ruimte die je wenst in te richten, zodat je een beter zicht hebt op de volumes. Met krijt op de vloer tekenen, kan ook een goed beeld geven van de ruimte die zal worden ingenomen door het nieuwe meubel.

Tips voor het vinden van de juiste kleur

Hou je van warme accenten, dan is hout de meest voor de hand liggende keuze. Een gelakt meubel heeft een veel strakkere uitstraling. Een combinatie van de twee kan natuurlijk ook. Matte lak is trendy en heeft een zachtere look.

De nieuwe XOOON collectie genaamd Torano (foto 6) combineert walnootfineer met duurzame, zwarte HPL fronten met een soft touch afwerking. HPL is krasbestendig en eenvoudig schoon te maken. 

Wie voor een gelakt meubel kiest, moet er zich van bewust zijn dat het onderhoud delicater wordt naarmate de kleur donkerder is. Zo is een gelakt meubel in een lichte zandkleur een stuk eenvoudiger in onderhoud dan een zwart gelakt meubel. Op een donkere dressoir zie je immers veel sneller het stof liggen dan op een lichtere variant.