close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

MAAK EEN AFSPRAAK MET ÉÉN VAN ONZE CREATIEVE INTERIEURSPECIALISTEN.

De ruimte in een studio is vaak beperkt en dus moeten we creatief te werk gaan bij de inrichting ervan. Ontdek hier onze tips !

Gordijnen zijn veelzijdig en kunnen perfect gebruikt worden als scheidingswand of room divider. In een kleine studio staat het bed soms gewoon in de leefruimte en dan kan een gordijn een oplossing bieden om de nodige privacy te creëren. 

Heeft jouw studio of appartement een tamelijk grote hoogte, gebruik die dan en laat bijvoorbeeld een mezzanine maken waarop je kan slapen. Je kan de ruimte onder de trap als bergruimte gebruiken of als compacte home office. Op die manier bespaar je heel wat plaats en creëer je tegelijk iets unieks.

Grote kasten maken de ruimte alleen maar kleiner. Ga op zoek naar andere opbergsystemen. Waarom geen open boekenplanken ? Deze ogen veel lichter en je kan er naast boeken ook manden met speelgoed, sokken of andere spullen in kwijt. Het resultaat is veel speelser en aantrekkelijker dan een zware, bombastische kast die de hele ruimte lijkt te overheersen.

Deuren nemen gek genoeg meer plaats in dan je denkt, vooral als ze open staan. Schuifdeuren vormen een dankbare investering in een kleine flat. Ze geven het geheel bovendien een opgeruimde, moderne look.

Denk goed na bij het aankopen van een tafel. Wij hebben diverse opties in ons gamma inklaptafels of uitschuifbare tafels. Deze tafels zijn even mooi afgewerkt als een vast exemplaar en bieden je zoveel meer comfort voor een geringe meerprijs. Informeer bij ons naar de verschillende mogelijkheden. 

Foto 1 : XOOON divan MANAROLA

Foto 2 : H&H boekenkast QUEBEC

Foto 3 : XOOON collectie DARWIN (combinatie van eikenhout en fronten in witgelakt MDF), stoelen OTIS

Foto 4 door Conor Sexton via Unsplash