close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

JOLI - Belgisch design op maat van jouw dromen

Het keurmerk ‘Made in Belgium’ mag je bij Joli vrij letterlijk nemen.

Alle grondstoffen zijn van Europese kwaliteit en alles wordt integraal tot eindproduct verwerkt in België. Joli is een Belgisch kwaliteitsmerk voor tafels, stoelen en kasten op maat. Stuk voor stuk zijn ze het resultaat van handwerk. Met dit aanbod neemt Joli wereldwijd een unieke positie in. 

Joli maakt het verschil.

Dat merk je bij de eerste aanblik. De tafels, stoelen, kasten en accessoires stralen kwaliteit, authenticiteit en gezelligheid uit. Jij weet als geen ander hoe jouw droominterieur of -terras eruit ziet. Vraagt jouw interieur om een iets hogere tafel, een diepere kast of een bank die wat langer is dan de standaardmaat? Joli zorgt ervoor dat je de ruimte optimaal benut.

 

 

Met een prachtig tafelblad in Xeramica kiest u voor kwaliteit én duurzaamheid.

Xeramica bestaat uit mineralen die onder hoge druk en bij hoge temperatuur worden samengeperst tot een zeer dichte homogene structuur. Deze keramiek is volledig krasvrij en 100% UV bestendig. Het tafelblad is bijzonder gemakkelijk in onderhoud want het absorbeert geen vet, zuur, water of wijn. De tafels zijn ideaal voor indoor én outdoor gebruik, want 100% vorstbestendig. Waarom nog aarzelen ?