close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

JOLI - Belgisch design op maat van jouw dromen

Het keurmerk ‘Made in Belgium’ mag je bij Joli vrij letterlijk nemen.

Alle grondstoffen zijn van Europese kwaliteit en alles wordt integraal tot eindproduct verwerkt in België. Joli is een Belgisch kwaliteitsmerk voor tafels en stoelen. Stuk voor stuk zijn ze het resultaat van handwerk. Met dit aanbod neemt Joli wereldwijd een unieke positie in. Joli werkt uitsluitend met binnenlandse ontwerpers en is altijd op zoek naar verbeteringen om het merk uit te breiden.

Joli maakt het verschil !

Dat merk je bij de eerste aanblik. De tafels, stoelen en accessoires stralen kwaliteit, authenticiteit en gezelligheid uit. Jij weet als geen ander hoe jouw droominterieur of -terras eruit ziet. Vraagt jouw interieur om een iets hogere tafel of een bank die wat langer is dan de standaardmaat? Joli zorgt ervoor dat je de ruimte optimaal benut.

 

 

De afgelopen 25 jaar heeft ontwerper en pionier John Ghekiere Joli op de kaart gezet. Met 100% Belgisch design, tijdloze concepten en een verfrissende kijk op meubelen. Sinds de oprichting in 1996 staat kwaliteit bij Joli centraal. Dit komt tot uiting in de roestvrijstalen en aluminium tafels met keramische tafelbladen. Maar ook in de andere hoogwaardige meubelen, zoals stoelen, ligstoelen en sinds kort ook accessoires. Dankzij hun duurzaamheid zijn de meubels meer dan alleen een object. Het wordt de plek waar je levenslange herinneringen creëert.

Met een prachtig tafelblad in Xeramica kiest u voor kwaliteit én duurzaamheid.

Xeramica bestaat uit mineralen die onder hoge druk en bij hoge temperatuur worden samengeperst tot een zeer dichte homogene structuur. Deze keramiek is volledig krasvrij en 100% UV bestendig. Het tafelblad is bijzonder gemakkelijk in onderhoud want het absorbeert geen vet, zuur, water of wijn. De tafels zijn ideaal voor indoor én outdoor gebruik, want 100% vorstbestendig. Waarom nog aarzelen ?

Dubbel gebruik : indoor én outdoor

Het idee achter de WIRE-collectie, een ontwerp van Mathias De Ferm, is ingenieus eenvoudig. De tafels en stoelen zijn gemaakt van fijn roestvrij staaldraad : één collectie met één zeer herkenbare designlijn. Deze vederlichte doch solide meubelen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten en zijn verkrijgbaar in veelzijdige afwerkingen met diverse tafelbladen. Een opvallend detail is dat de poten vanuit een centraal punt naar buiten gericht zijn, waardoor het geheel een nog lichtere uitstraling krijgt.