close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

KLEIN MAAR FIJN ! ONTDEK ONZE SLIMME OPLOSSINGEN VOOR KLEINE RUIMTES.

Ook een kleiner appartement kan smaakvol worden ingericht. Bij Woonboulevard hebben wij ongetwijfeld een kast op maat van jouw interieur, evenals een uitgebreide keuze aan ruimtebesparende meubels zoals uitschuifbare tafels, stijlvolle slaapbanken, hoogslapers, ingenieuze bedkasten en nog veel meer.

Wie weinig plaats heeft, moet creatief zijn en laat dat nu net onze sterkte zijn. Heel wat fabrikanten zetten fors in op multifunctionele meubels : een knusse zitbank waarin je de plaids legt, een tafel die je in een oogwenk kan vergroten als er gasten komen eten, een mooie poef die niet alleen zorgt voor een extra zitplekje, maar waar je ook allerlei spullen in kan opbergen.

Foto (links) : XOOON hoeksalon URBAN met handig opbergsysteem én bedfunctie. Kasten OTTA met fronten in wit gelakt MDF en soft-close systeem.

Leuke accessoires maken jouw vakantiegevoel compleet. Kies bewust, vermijd prullaria en beperk je tot een paar markante stukken, die tegelijk ook hun functie hebben binnen jouw interieur. Ga voor een zacht tapijt of vloerkleed, een sprekende fotoreproductie aan de muur, een originele staande lamp … Je begrijpt het ondertussen wel : minder betekent meer. Al hoef je zeker niet alle decoratie te laten, integendeel ! Breng de zee en het strand op een subtiele manier in je appartement of studio binnen, zonder alles vol te zetten. Speel met kleuren en materialen die een bepaalde sfeer oproepen en plaats één of twee blikvangers in je interieur. Rommel mag, maar dan wel achter gesloten deurtjes. Gebruik legplanken en open kasten alleen voor decoratie die bij jouw interieur past.

Als je een mogelijkheid ziet om deuren te elimineren, dan raden wij jou dit ten sterkste aan. Een schuifdeur neemt geen plaats in en is bovendien een strak en modern element in jouw woonruimte.