close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

Gratis interieuradvies door experts van Woonboulevard

Hoe maak je van jouw huis een echte thuis ? Welke stijl past bij jouw persoonlijkheid, bij jouw woning ? Welke kleuren zorgen voor de sfeer die jij wil creëren ? Welke accenten brengen het geheel tot leven ?

Blijf niet met je vragen zitten !

Vul onderstaand formulier in of mail naar info@woon-boulevard.be voor een afspraak met jouw interieuradviseur. Ook telefonisch helpen wij je graag op weg. Je kan ons elke weekdag telefonisch bereiken op het nummer 059/70 78 23 van 10:00 tot 18:00.

Misschien heb je foto’s of een plattegrond van de plaats die je opnieuw wil inrichten ? Prima ! Dat helpt ons al een heel eind op weg. We maken er samen iets moois van !

Wij gaan een stapje verder...

Soms is het echter eenvoudiger om bij jou thuis een kijkje te nemen, zodat we met onze eigen ogen kunnen zien welke mogelijkheden de ruimte te bieden heeft. Voor persoonlijk interieuradvies aan huis rekenen we 90 euro aan. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de bestelbon eenmaal de aankoop wordt afgerond.

Hoe gaan we te werk ?

Jouw huis inrichten is onze passie !

De keuze van de meubelen

Neus je graag alleen rond in de winkel en combineer jij vlot verschillende elementen tot een harmonieus geheel, dan laten we jou naar hartenlust shoppen !

Kan jij wel wat extra hulp gebruiken, dan maken wij jou met veel plezier wegwijs in onze showroom. Samen met onze ervaren interieuradviseurs ga je op zoek naar de mooiste meubelen en naar de leukste decoratieve accenten (sierkussens, staande lamp, tapijt, …) die het plaatje compleet maken.

De mogelijkheden om meubelen te personaliseren zijn eindeloos en dat bezorgt velen onder ons keuzestress. Wij helpen jou graag bij het kiezen van de gewenste opstelling en stoffering. Wil je het nieuwe meubel laten matchen met andere items of ben je op zoek naar een gedurfd contrast ? Geen uitdaging is ons te groot !

 

 

 

Interieurstyling / stylingadvies

Hoe geef je jouw interieur een nieuwe look ? Wil je een paar oude elementen behouden of ga je voor een complete make-over ? Hou je van een modern, industrieel, Scandinavisch of landelijk interieur ? Wij staan voor jou klaar met onze ervaring, creatieve ideeën, praktische weetjes, kleur- en stijladvies, ... én een kopje koffie of iets fris om even te herbronnen terwijl we samen brainstormen.

Kleuradvies

Ben je niet zo gek op felle kleuren en verkies je een rustig interieur ? Dan is de ton-sur-ton trend zeker iets voor jou. In dat geval kies je voor één basiskleur die je vervolgens toepast in verschillende tinten. Je hoeft je hoofd niet langer te breken over het juist combineren van verschillende kleuren.

Is dit voor jou te braaf en hou je van een paar gedurfde accenten in uitgesproken kleuren, dan stappen wij graag mee in dat verhaal. Onze interieuradviseurs helpen jou in de zoektocht naar de kleuren en de materialen die bij jou en bij de in te richten ruimte passen. We werken samen aan een persoonlijk interieurontwerp dat aangepast is aan jouw noden, aan jouw stijl en aan jouw budget.

Ruimte-indeling en 3D-interieurontwerp

Lukt het je niet zo goed om alles te visualiseren ? Dan is een "3D-ontwerp" iets voor jou ! Wij maken een ontwerp op de pc, waardoor jij een perfect beeld krijgt van hoe de ruimte er uiteindelijk zal uit zien.

Weinig tijd ? Bereid je goed voor.

Hieronder vind je enkele tips om je thuis voor te bereiden op je winkelbezoek :

  1. Breng een plattegrond mee van de woning of de ruimte die je wenst in te richten of scan deze in zodat je deze online hebt.
  2. Maak foto’s van de in te richten ruimte. Een foto zegt zoveel meer dan woorden en geeft ons een duidelijk beeld van de mogelijkheden en de beperkingen, zoals een schuin plafond of een open haard.
  3. Bekijk onze website en breng een virtueel bezoek aan onze winkel. Ideaal om wat inspiratie op te doen.
  4. Laat je ideeën de vrije loop en maak een moodboard van je favoriete items, stijlen en kleuren.
  5. Bundel al jouw vragen in een overzichtelijk lijstje.

Wij bieden jou persoonlijk interieuradvies aan huis

Wie droomt er niet van om z’n woning ruimer, lichter en aantrekkelijker te maken ?

Een vrijblijvende rondleiding in onze showroom, een deskundige uitleg, een prijsofferte en/of persoonlijk interieurontwerp, het zijn stuk voor stuk belangrijke stappen in de richting van een nieuw interieur. Volstaat dit echter niet en blijf je met een aantal prangende vragen zitten ? Twijfel je of de ruimte niet té vol of net té leeg zal ogen ? Heb je weinig vertrouwen in je eigen talent om de ruimtes correct op te meten ? Kortom, heb je een professionele visie nodig op de in te richten ruimte ? Dan biedt persoonlijk interieuradvies aan huis de oplossing.

Wij komen graag een kijkje nemen om te zien in welke type woning de meubelen terecht komen. Alles moet kloppen. Er bestaan ontelbaar veel stijlen en iedereen heeft persoonlijke wensen en behoeften. Daar willen wij bij Woonboulevard op focussen. We zoeken samen naar oplossingen om alles praktisch én esthetisch in te richten. Een bezoek bij jou thuis kan een aantal zaken verhelderen, pijnpunten en troeven van de woning bloot leggen en jouw woonproject een stuk concreter maken. Daarna gaan we samen aan de slag om de nieuwe lijnen van jouw droominterieur uit te zetten met behulp van aangepaste tekenprogramma’s. Direct resultaat !

Bedrag terugbetaald bij bestelling

Voor interieuradvies aan huis rekenen we 90 euro inclusief reiskosten binnen een straal van 30 km. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de bestelbon eenmaal de aankoop wordt afgerond.

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in of mail naar info@woon-boulevard.be voor een afspraak met jouw interieuradviseur. Ook telefonisch leggen we graag een afspraak vast. Je kan ons elke weekdag bereiken op het nummer 059/70 78 23 van 10:00 tot 12:00 en van 13:30 tot 18:00. Op zon- en feestdagen is er geen telefonische permanentie.

Wanneer had je graag een afspraak met ons gemaakt?

Binnen de 24 uur ontvang je van ons een reactie.

Op een weekdag proberen we je binnen 24 uur te contacteren voor een afspraak.

3D-configurators

Probeer thuis al eens enkele opstellingen uit en breng ze op jouw laptop of in print mee bij jouw bezoek aan onze toonzaal. We helpen jou graag verder.