close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

Interieuradvies

Hoe maak je van jouw huis een echte thuis? Welke stijl past bij jouw persoonlijkheid, bij jouw woning? Welke kleuren zorgen voor de sfeer die jij wil creëren? Welke accenten brengen het geheel tot leven?

Blijf niet met je vragen zitten. Vul onderstaand formulier in of mail naar info@woon-boulevard.be voor een afspraak met jouw interieuradviseur. 

Ook telefonisch helpen wij je graag op weg. Je kan ons elke weekdag telefonisch bereiken op het nummer 059/70 78 23 van 10:00 tot 18:00.

Misschien heb je foto’s of een plattegrond van de plaats die je opnieuw wil inrichten? Prima ! Dat helpt ons al een heel eind op weg. We maken er samen iets moois van!

Soms is het echter eenvoudiger om bij jou thuis een kijkje te nemen, zodat we met onze eigen ogen kunnen zien welke mogelijkheden de ruimte te bieden heeft. Voor interieuradvies bij je thuis rekenen we 90 euro aan. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de bestelbon eenmaal de aankoop wordt afgerond.

Interieuradvies bij jou thuis

Wie droomt er niet van om z’n woning ruimer, lichter en aantrekkelijker te maken ? Er bestaan ontelbaar veel stijlen en iedereen heeft persoonlijke wensen en behoeften. Daar willen wij op focussen. We houden rekening met hetgeen jou als mens typeert, maar kijken evenzeer naar het type woning waarin de meubelen terecht komen. Alles moet kloppen. Ook het vooropgestelde budget. We zoeken samen naar oplossingen om alles praktisch én esthetisch in te richten. We bespreken met jou de huidige woontrends, geven kleuradvies en helpen met veel plezier bij het kiezen van decoratie en accessoires. Na een rondleiding in onze toonzaal, een bezoek bij jou thuis en een goeie babbel, gaan we samen aan de slag om de nieuwe lijnen van jouw droominterieur uit te zetten met behulp van aangepaste tekenprogramma’s. Direct resultaat !

Voor interieuradvies bij je thuis rekenen we 90 euro inclusief reiskosten binnen een straal van 30 km. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de bestelbon eenmaal de aankoop wordt afgerond.

Blijf niet met je vragen zitten. Vul onderstaand formulier in of mail naar info@woon-boulevard.be voor een afspraak met jouw interieuradviseur. Ook telefonisch leggen we graag een afspraak vast. Je kan ons elke weekdag bereiken op het nummer 059/70 78 23 van 10:00 tot 12:00 en van 13:30 tot 18:00. Op zon- en feestdagen is er geen telefonische permanentie.

Wanneer had je graag een afspraak met ons gemaakt?

Binnen de 24 uur ontvang je van ons een reactie.

Op een weekdag proberen we je binnen 24 uur te contacteren voor een afspraak.

3D-configurators

Probeer thuis al eens enkele opstellingen uit en breng ze op jouw laptop of in print mee bij jouw bezoek aan onze toonzaal. We helpen jou graag verder.