close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

Aan de slag met Saunaco's modulaire kastenprogramma's !

RON is een modulair kastenprogramma met zachte, afgeronde hoeken. Samen met het verfijnde aluminium onderstel en de subtiele groeven straalt deze innovatieve collectie elegantie en finesse uit. De tactiele, gegroefde panelen in eik of poedercoating lopen vloeiend over van het voorfront naar de zijkanten. Een collectie die verfijnde esthetiek ademt, waar eenvoud en authentiek vakmanschap elkaar naadloos vinden. Een helder, leesbaar en doordacht kastenprogramma met een zuivere vormgeving en unieke lijnvoering.

De variaties zijn eindeloos...

Met een brede waaier aan modules kan iedereen zijn eigen unieke kast samenstellen. RON biedt diverse keuzemogelijkheden betreft maatvoering, kwalitatieve materialen, kleuren en verschillende elementen zoals lades, deuren, open modules of glasdeuren. Zo creëren wij oplossingen voor jouw woonkamer en tv-hoek, maar ook voor jouw inkomhal, kantoor of slaapkamer. Afhankelijk van de context wordt collectie RON een dressoir, opbergkast, tv-meubel, boekenkast of vitrinekast. Ons flexibele programma RON heeft onbeperkte mogelijkheden en kan voor iedere situatie het uitgelezen ontwerp aanbieden.

 

 

Design tv-meubel met perfecte audio, dat is Saunaco !

Ben je op zoek naar een modulair designmeubel dat jouw soundsysteem perfect integreert? RON AUDIO bevrijdt jouw woonkamer van losse kabels en overbodige apparaten, met een krachtige ontwerp waarin jouw audio-installatie echt tot zijn recht komt. Zo ben je verzekerd van een prachtig, minimalistisch meubel en een optimale ervaring voor audio en video. De audio-modules met geperforeerde stalen fronten doen geen afbreuk aan het strakke, moderne ontwerp van de RON collectie. De soundbar, subwoofer of speakers kunnen naadloos worden weggewerkt in de modules, waardoor je zorgeloos kan genieten van het beste geluid. Je beslist zelf waar je de audio plaatst en ook de rest van het tv-meubel wordt op maat van jouw wensen en noden gemaakt.

Functionaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand.

RON AUDIO is subtiel, strak maar vooral functioneel. Met de modulaire kasten en doordachte opties, kan je jouw eigen home-cinema creëren. Met de geperforeerde stalen audiofronten krijg je een perfecte geluidsweergave en door de draaibare paaltjes met kabeldoorvoer is jouw tv-meubel vrij van kabels. Aparte kabeldoorvoeren kunnen altijd toegevoegd worden. Saunaco vervaardigt alle meubelen in hun eigen atelier, zo ben jij als consument zeker van hoogstaande kwaliteit en 100% Belgisch design. Saunaco werkt uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde materialen en staat garant voor een duurzaam en eerlijk productieproces.

Creëer jouw eigen composities bij Woonboulevard.

Om de keuze gemakkelijker te maken en het overzicht te bewaren, kan je bij Woonboulevard jouw Saunaco droommeubel laten visualiseren op de computer. Via een handig softwareprogramma kunnen wij jouw meubelen samenstellen, een beetje zoals bouwen met legoblokjes. Zo krijg je een duidelijk beeld van jouw modulaire kast en kunnen we heel eenvoudig aanpassingen maken waar nodig. Onze ervaren medewerkers maken graag tijd voor jou vrij.