close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

Mobitec : jouw Belgisch merk voor tafels en stoelen

MOBITEC is een jong, Belgisch bedrijf met enorm veel knowhow en een geheel eigen stijl.

Het verhaal van Mobitec begint in 1990 met één passie, één idee : hoogkwalitatieve tafels en stoelen vervaardigen. Vandaag de dag zijn de meubelen van Mobitec terug te vinden in de huiskamers van designliefhebbers in alle uithoeken van Europa. De roots van deze dynamische producent liggen in Eupen, op het kruispunt van drie landsgrenzen.

De meubelen worden stuk voor stuk op vraag geproduceerd, volgens jouw specifieke wensen. Elk jaar bedenken de designers nieuwe collecties, mee met de trends van het moment, doch steeds origineel en net dat tikkeltje anders. Voor elk model biedt Mobitec een waaier aan personalisatiemogelijkheden : stoelen met of zonder armleuningen, bekleding in stof of (kunst)leder, type poten, type hout en de manier waarop het behandeld werd, kleur van de metalen elementen, tafels met of zonder verlengblad, …

 

 

Tafels en stoelen van hoge kwaliteit

Mobitec staat zelf in voor elke stap in het productieproces : vanaf het ontwerp, de selectie en de aanschaf van de grondstoffen tot de uiteindelijke productie en levering. Op deze manier wordt de beste prijs-kwaliteitverhouding gegarandeerd. Wat de kwaliteit van de grondstoffen en hun impact op het milieu betreft, is Mobitec erg waakzaam en kieskeurig. Al het hout is afkomstig van duurzaam beheerde Europese bossen en er wordt enkel gebruik gemaakt van lijm en vernis zonder schadelijke oplosmiddelen.