close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

GEZELLIG SAMEN OP DE BANK

Veel ruimte nodig ? Of zit je graag lekker dicht ? De gloednieuwe Neo-zitbank van de Belgische meubelfabrikant MOBITEC biedt in zijn langste opstelling (200cm) plaats aan vier gasten.

Met zijn ronde vormgeving en zachte stoffen past de Neo helemaal in de huidige trend. Combineer verschillende materialen en kleuren. Een bekleding voor de zitting en een andere voor de rugleuning, why not ? Geef jouw zitbank een originele twist met een afwerking in twee verschillende materialen.

Instant knus gevoel

Of je hem nu rond jouw eettafel of gewoon los in je woonkamer of slaapkamer plaatst, de Neo-zitbank zorgt voor een instant knus gevoel in huis. De schuimvulling garandeert een ultracomfortabel zitvlak, superieur aan wat je van een zitbank zou verwachten. Het enige wat jij hoeft te doen, is personaliseren. De Neo-zitbank is verkrijgbaar in een bicolor- of zelfs bi-materiaalafwerking. Zijn elegante, houten onderstel en afgerond zitvlak zorgen voor een originele designlook. Het houten onderstel is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en afwerkingen.

De twee meter lange Neo-zitbank valt meteen op en drukt zonder meer zijn stempel op jouw interieur, terwijl de kleinere versie (120cm) heel intiem en behaaglijk oogt. Bij Woonboulevard Oostende zijn we alvast helemaal verkocht !

https://www.woon-boulevard.be/nl/collectie/wonen/zitten/stoelen/mobitec-zitbank-neo-765-neo-1001/