close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

Garantie en onderhoud

Er is een wettelijke garantietermijn van 2 jaar. Deze garantieregeling is niet van toepassing bij gebruikssporen als gevolg van normale slijtage of bij problemen veroorzaakt door abnormale belasting of verkeerd gebruik/onderhoud van het meubel.

Als er echter bij normaal gebruik van het meubel een aantoonbaar gebrek/defect blijkt te zijn heb je als koper gedurende de eerste 2 jaar na de levering het recht het meubel door de verkoper te laten herstellen. Indien herstellen onevenredige kosten met zich meebrengt of technisch onmogelijk blijkt, kan er worden overeengekomen om het meubel te laten vervangen. Het herstellen of vervangen van het meubel gebeurt op kosten van de verkoper. Als herstellen/vervangen onmogelijk is omdat het meubel in kwestie uit collectie is en er geen vervangonderdelen meer voorhanden zijn, dan kan er worden gekeken naar een andere oplossing, zoals een waardebon of een prijsreductie.

Onderhoud : lang genieten van je aankoop kan alleen als je de meubelen op een correcte manier schoonmaakt en beschermt. Wij zorgen ervoor dat je met het juiste product en de beste tips naar huis gaat.