close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

Auping

Auping nights, better days. Een nieuw bed of een nieuwe boxspring kopen is investeren in een goede nachtrust, en daarmee in een gezond en energiek leven. Maar hoe kies je nu een bed of matras die precies bij je past ? Waar moet je eigenlijk op letten? Geen nood, wij kunnen je hierbij helpen. Voor persoonlijk slaapadvies kan je steeds terecht bij onze specialisten.

Auping biedt slaapcomfort op het hoogste niveau en combineert jarenlange expertise met de nieuwste ontwikkelingen en wetenschappelijke inzichten op slaapgebied. Wie kiest voor Auping kiest voor de perfectie van het ventilerende en ondersteunende Auping AVS-systeem. Het gebruik van de meest innovatieve en comfortabele materialen zorgt ervoor dat je iedere nacht heerlijk slaapt. Vergeet echter niet dat ook de sfeer in je slaapkamer een grote invloed heeft op jouw nachtrust.

Auping blinkt al decennia lang uit in design. Bij ons vind je een breed assortiment om jouw slaapkamer in te richten volgens jouw persoonlijke stijl. Ons aanbod bestaat uit bedden, boxsprings, matrassen en spiraalbodems. Daarnaast vind je in onze winkels ook nachttafels, bedlampen en een ruime keuze aan bedtextiel.