close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

Auping

Auping. Met liefde.

In je slaapkamer gebeurt zoveel meer dan slapen. Je krijgt er de beste ideeën en beleeft er de mooiste momenten. Al meer dan 130 jaar werkt Auping aan de beste manieren om uit te rusten. En dat is niet voor niks. Wij geloven dat een uitgeruste wereld, een betere wereld is. De wereld is mooi, maar kan wel wat meer liefde gebruiken. Meer liefde, meer aandacht voor elkaar en meer rust. Daar is een Auping bed voor gemaakt.
 

Auping biedt slaapcomfort op het hoogste niveau en combineert jarenlange expertise met de nieuwste ontwikkelingen en wetenschappelijke inzichten op slaapgebied. Wie kiest voor Auping, kiest voor de perfectie van het ventilerende en ondersteunende Auping AVS-systeem. Het gebruik van de meest innovatieve en comfortabele materialen zorgt ervoor dat je iedere nacht heerlijk slaapt.

Kom bij ons langs in Auping Oostende en ontdek in onze toonzaal de volledige collectie bedden, boxsprings, matrassen en spiraalbodems.

Terwijl je er bent, kan je je laten adviseren door onze slaapspecialisten, die jou zullen vragen uitgebreid te testen. Alleen zo ben je zeker dat je de juiste keuze maakt en dat je straks goed uitgerust en liefdevol door het leven gaat.

Naast matrassen, bedden en boxsprings vind je bij Auping Store Oostende ook dekbedden, bedbodems, nachtkasten, nachtlampen, kussens en talloze accessoires. Neem een kijkje in onze beddenwinkel en doe inspiratie op. Hulp nodig? Richt samen met onze Auping specialisten jouw ideale slaapkamer in. 


Uitgebreid proefliggen
• Deskundig en professioneel slaapadvies van onze Auping slaapspecialisten
• Compleet assortiment onder één dak
• Voel aan stoffen, kies kleuren en stel met onze adviseurs jouw eigen slaapkamerstijl samen