close

Hulp nodig?

Wij staan u bij van begin tot einde van uw aankoop.

CONTACTEER ONS

+32(0)59/70 78 23

SUBTIELE RONDINGEN BIJ LEOLUX

Liefhebbers van origineel design kunnen hun hart ophalen aan de ‘curved’ zitbanken van Leolux. Elk element is een sculptuur op zich, met vloeiende lijnen. Leolux staat zoals gewoonlijk garant voor ongeëvenaard comfort. Laat je verleiden door de organische vormen van de zitbanken FLINT en REGO.

Functioneel mooi met FLINT (foto 1 tem 5)

De mogelijkheden van de functionele FLINT zijn legio. Het programma omvat een groot aantal banken, divans en aanbouwelementen, die zo geconstrueerd zijn dat er grote en kleine opstellingen kunnen worden gemaakt. De royale losse zitkussen versterken het knusse gevoel en geven het geheel een vriendelijke uitstraling. FLINT is één brok energie, een design dat zijn plek in jouw woonkamer opeist. FLINT is verkrijgbaar in stof of in leder. De siernaden worden naar wens uitgevoerd in een afwijkende kleur.

REGO : intrigerende Italiaanse allure (foto 6 tem 9)

Op uitnodiging van Leolux tekende Gino Carollo de zitbank REGO. Vol overgave creëerde hij een ontwerp met pure Italiaanse elegantie.

De mogelijkheden van REGO zijn talrijk én bijzonder. REGO biedt alle opstellingen die je van een bankenprogramma mag verwachten én meer… Deze zitbanken hebben een lichte boog, hetgeen voor een spannend visueel effect zorgt. De combinatie met de ronde chaise longue is subliem !